Sva video svjedočanstva možete pogledati na našem youtube kanalu: Snaga ljekovitog bilja

Bez bolova i bez operacije

Gospođa Josipa Došen iz Bjelovara počela je Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koristiti u svibnju i jako je zadovoljna. Prije toga koristila je nekoliko različitih proizvoda koji joj nisu pomogli, za razliku od ovog biljnog pripravka gospodina Andrije Berakovića. – Na KBC Dubrava liječnik mi je rekao da mi je potrebna parcijalna operacija desnog koljena, najavljujući operaciju za godinu dana. Međutim, ide i druga godina, iz bolnice me ne zovu. Bogu hvala, naišla sam na Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, o čemu sam čitala u „Večernjem listu“ i odlučila probati. Nisam mogla unaprijed reći da će mi baš to pomoći, ali probala sam i nakon par dana sam osjetila da mi je bolje. Imam i cistu ispod koljena, ali me više koljeno ne boli i sada mogu raditi, – svjedoči gospođa Josipa, dodajući: – Puno radim, iako su mi 72 godine, imala sam operaciju srca, ima puno drugih bolesti, visok šećer… No Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka mi je puno pomogla

Ona se ovom ljekovitom mašću, u kojoj je snaga deset ljekovitih biljaka, maže dvaput dnevno, a ističe i da ovaj ljekoviti pripravak često preporučuje i drugima kad čuje da imaju poteškoća sa zdravljem, jer zna da je djelotvoran. Naime, kad je bila mlađa, radili su joj artroskopiju na oba koljena (kirurški zahvat koji ortopedu služi za dijagnosticiranje i liječenje širokog spektra problema s koljenom i drugih zglobova) i već tada joj je rečeno da će se za koju godinu morati podvrgnuti operaciji oba koljena, posebno desnoga. – Međutim, ja sam nakon toga i pala te dodatno ozlijedila koljeno, tako da su problemi bili jako veliki, a liječnici se boje komplikacija na operaciji jer imam bolesno srce.

Gospođa Josipa u međuvremenu nije ponovno išla liječniku da se utvrdi njeno sadašnje zdravstveno stanje, ali podsjeća: – Boljelo me koljeno, boljelo me u peti, u stopalu, kroz cijelu nogu, a sada su svi bolovi prestali i hodam kao da ništa nije bilo. Zato mi je ova ljekovita mast još dragocjenija, jer mi je omogućila da i bez operacije živim bez bolova i da mogu raditi. Kako onda ne bih bila zadovoljna i kako ne bih preporučila Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i drugima.– veli zadovoljna gospođa Josipa.

Gospodin Čedo se već petu godinu maže redovito Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka, najčešće uvečer prije spavanja. Umasira ju u noge i još obuje čarape kako ne bi zamastio posteljinu, ali i da mast duže ostane na nogama. Mast koristi i njegova supruga, također radi vena.

– Jako smo zadovoljni djelotvornošću Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka. I ne samo mi, nego i svi naši susjedi koji su imali sličnih zdravstvenih poteškoća, kao i oni koji mi dolaze na tretman bioenergije, pa smo im preporučili ovu ljekovitu mast. Naručimo više komada i podijelimo susjedima, nama ostane samo jedan kutija, ali čim je mast pri kraju, nazovemo gospodina Andriju i nova pošiljka brzo stigne. Poštar ju donese već za dva-tri dana, tako da smo zadovoljni i brzinom i načinom isporuke, poslovnošću gospodina Andrije, ali najviše djelotvornošću Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka – zaključuje ovaj vremešni ali čili Zadranin.

U osamdeset šestoj pokretan uz ljekovitu biljnu mast!

– Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka, najviše mi je pomogla u poboljšanju cirkulacije u nogama ispod koljena. Mišićna masa je još bila dobro, ali krvne žile i cirkulacija nisu i to mi je otežavalo hodanje – veli osamdesetšestogodišnji gospodin Čedo iz Zadra.

Njegove su vene na nogama isto bile u lošem stanju. Bile su crne, a uz pomoć Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka i one su se oporavile, svjedoči on.

Na pitanje gospodina Andrije je li zadovoljan njegovim ljekovitim biljnim pripravkom, kojeg izrađuje kombinacijom ljekovitih svojstava deset biljaka i prirodne masti, gospodin Čedo kaže: – Zadovoljan sam, kako ne bih bio, kad u svojoj osamdeset i šestoj godini mogu sam otići do grada, a to je pola sata hoda.

Gospodin Čedo se već petu godinu maže redovito Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka, najčešće uvečer prije spavanja. Umasira ju u noge i još obuje čarape kako ne bi zamastio posteljinu, ali i da mast duže ostane na nogama. Mast koristi i njegova supruga, također radi vena.

 – Jako smo zadovoljni djelotvornošću Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka. I ne samo mi, nego i svi naši susjedi koji su imali sličnih zdravstvenih poteškoća, kao i oni koji mi dolaze na tretman bioenergije, pa smo im preporučili ovu ljekovitu mast. Naručimo više komada i podijelimo susjedima, nama ostane samo jedan kutija, ali čim je mast pri kraju, nazovemo gospodina Andriju i nova pošiljka brzo stigne. Poštar ju donese već za dva-tri dana, tako da smo zadovoljni i brzinom i načinom isporuke, poslovnošću gospodina Andrije, ali najviše djelotvornošću Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka – zaključuje ovaj vremešni ali čili Zadranin.

 

Prirodnom biljnom mašću mažem gotovo sve

Gospođa Đurđica iz Opatije od 2019. koristi Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Prije četiri godine slomila je i desni i lijevi skočni zglob, a lani i potkoljenicu te je imala tri operacije. Svi koji su imali bilo kakav lom, posebno onaj nakon kojega je trebala operacija, znaju koliko je oporavak bolan i težak, a upravo u takvim slučajevima Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije može pomoći, kako u smanjenju bolova tako i pri zacjeljenju.

Tako je i gospođa Đurđica prilikom oporavka doznala za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, naručila ju je i počela upotrebljavati kako bi smanjila bolove u slomljenim zglobovima, ali i za oporavak ramena koja su stradala od korištenja štake kad se oporavljala nakon loma.

– Danas Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka mažem gotovo sve: ramena, kralježnicu, koljena, zglobove koji nakon operacije još nisu sasvim zacijelili. To mi jako puno pomaže. Čim osjetim bol, odmah se namažem ovim prirodnim ljekovitim pripravkom. Jako sam zadovoljna, a zadovoljni su i svi drugi kojima sam preporučila korištenje Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, svi mi zahvaljuju što sam ih uputila na nju. Zahvaljujem i gospodinu Andriji koji ovaj pripravak izrađuje – kaže zadovoljna gospođa Đurđica.

 

Nevjerojatno poboljšanje uz Čistač dišnih putova

Gospodin Branko iz Livna radi u Njemačkoj. No, godinama je imao poteškoća na posu kad bi se penjao uz stubište, na krov, uz skelu… Kad bi se popeo tek jednu-dvije etaže toliko bi se zapuhao da su ga svi pitali što mu je, zašto je tako zadihan. Usto se javljao i kašalj, tako da mu je bilo teško doći do zraka, a sve ga je to ometalo u poslu.

Onda je doznao za tinkturu Čistač dišnih putova, još jedan ljekoviti biljni proizvod gospodina Andrije, koja mu je donijela ogromno poboljšanje.

– Već kad sam drugi put popio tinkturu, prestale su moje poteškoće. Stvarno mi je pomoglo i preporučio bih svakome da uzme, proba i sam se uvjeri. Toliko sam bio zadovoljan što mi je ovaj biljni lijek pomogao tako brzo, da sam ga nastavio piti i pit ću ga dok sam živ jer time održavam svoje zdravlje. Mislim da sam do sada popio preko petnaest bočica tinkture i prezadovoljan sam – kaže gospodin Branko.

Biljna tinktura Čistač dišnih putova gospodina Andrije ljekoviti je pripravak na bazi alkohola i mješavine ljekovitog bilja koji čisti dišne puteve i pomaže u liječenju plućnih oboljenja kao što su astma i bronhitis, no istodobno pročišćava krv od toksina, jača krv kod slabokrvnih osoba, poboljšava rad mozga i srca. Ovaj pripravak također pomaže kod dijabetesa, smanjuje upalne procese te pomaže kod reume i gihta, pospješuje probavu i rad želuca, liječi gastritis, katar crijeva, pojačava izlučivanje mokraće, čisti jetru od masnih stanica. Povoljno utječe na plodnost i rješava ginekološke probleme (CIN 1 i CIN 2, policistični jajnici) te pomaže nakon kiretaže, pomaže kod hepatitisa…

– Svima koji imaju problema s disanjem preporučio bih da probaju Čistač dišnih putova i neka odluče sami hoće li ga nastaviti uzimati. Vjerujem da će im sigurno pomoći kao što je pomogao meni – kaže s osmijehom gospodin Branko, prezadovoljan što je naša kvalitetno rješenje za svoje zdravstvene poteškoće.

Osjetno poboljšanje nakon samo dva tjedna

Za ljekovite pripravke gospodina Andrije pročulo se i izvan granica Hrvatske, pa njegove proizvode traže i mnogi naši građani koji žive i rade u inozemstvu, a traženi su i u Bosni i Hercegovini. Tako je i gospođa Sofija iz Livna, koja s obitelji živi u Njemačkoj, počela koristiti brojne njegove pripravke kojima je iznimno zadovoljna. O tome je govorila u svom domu u Livnu.

– Zadovoljna sam svim pripravcima gospodina Andrije, osobito Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka. Imala sam jako velike bolove u nogama. Bolovi su se protezali uzduž obje noge. Kroz svega dva tjedna otkako sam počela koristiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije osjetila sam veliko poboljšanje. Nastavila sam ju koristiti i kroz mjesec – mjesec i pol bila sam potpuno zdrava. Jako sam se iznenadila koliko je ova prirodna biljna mast ljekovita i djelotvorna. Prije toga koristila sam i druge masti i gelove koji mi jesu malo pomogli, ali ništa kao Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka. Zato bih ju preporučila svakome jer sam se uvjerila koliko je dobra.

– Pohvalila bih još i Sok od cikle gospodina Andrije koji sam koristila za poboljšanje imuniteta. Stvarno mi je poboljšao imunitet. Odličan je i njegov pripravak Čistač dišnih puteva, jer često imam problema s bronhitisom. Otkako pijem ovu biljnu tinkturu koju priprema gospodin Andrija, prestala sam kašljati, dobro spavam, osjećam se odmorno. Svakome bih preporučila ove pripravke koji koriste snagu bilja – kaže gospođa Sofija, dodajući: – Živim u Münchenu, a moja radna kolegica, Njemica, je isto imala problema s nogama kao ja. Preporučila sam joj Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i ona je također već nakon dva tjedna osjetila poboljšanje. Nastavila ju je koristiti i dana se odlično osjeća. Zato i dalje koristim ovu ljekovitu mast, a koristi ju i moja kolegica, iako u Njemačkoj ima puno različitih proizvoda, ali ona je jako zadovoljna s Biljnom masti i nastavlja ju upotrebljavati. Prezadovoljne smo i ona i ja. Zato zahvaljujem gospodinu Andriji, kako za izvrsne proizvode koje pripravlja od ljekovitoga bilja, tako i na korektnosti.

Biljna mast pravo je čudo

 

Gospodin Zvonimir i gospođa Ljubica pozvali su u svoj dom gospodina Andriju kako bi mu posvjedočili o djelotvornosti Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka.

– Nije mi ovo bilo prvi put da sam se susreo s nekom masti ili kremom. Mazao sam se i prije, kad sam imao poteškoća zbog artritisa i išijasa. Međutim, to bi mi pomoglo tog trenutka, ali ne u tom obimu i tako kvalitetno kao Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Nijedna mast nije imala učinak kao njegova – objašnjava gospodin Zvonimir koji ima problema s išijasom, a bio mu je otečen i palac na nozi te prsi na ruci kao odraz početka gihta.

– Mažući se Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka potpuno sam riješio probleme izazvane gihtom. To je pravo čudo – veli gospodin Zvonimir, dodajući: – Što se tiče išijasa, ta mi je mast omogućila da se lišim boli koju sam imao. Poteškoće nisu sasvim nestale, ali su sigurno više od pedeset posto manje. Svjestan sam da se to ne može namazati jednom-dvaput pa da prođe za sva vremena. Zato i dalje koristim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, ali možda nedovoljno. Mažem se svakog jutra, a možda bih trebao i navečer. Mast mi pomaže, s njom živim i bez toga više ne mogu. Prezadovoljan sam. To je stvarno čudo koliko ta mast pomaže.

Gospodin Zvonimir, koji ima krvnu grupu 0, cijeloga je života patio zbog čestih uboda komaraca. – Očito ih privlačim, a kad me ubodu, iskoči veliki plik. Sada mjesto uboda namažem ovom kremom i jako brzo, za deset minuta, to prođe. Usto je zanimljivo da nakon toga na koži ne ostane nikakav trag i uopće se ne poznaje mjesto uboda. Zato ju preporučujem ljudima koje pate ubodi komaraca, a posebno kad su u pitanju djeca koju to jako svrbi i peče.

Gospođa Ljubica se uključuje u razgovor: – Moram vam reći da nikada nisam vjerovala u djelotvornost tih biljnih pomada. Međutim, kako se suprug počeo mazati, počela sam i ja, ne iz znatiželje, nego sam imala velikih problema. Dugogodišnji sam dijabetičar i krvne žile su mi počele pucati. Stopalo mi je jako bolno, imam grčeve koji su jako teški i bolni. Nisam mogla vjerovati da takvi bolovi postoje koliko su me boljele noge. Ponekad nism mogla ustati, nisam mogla ništa raditi od bolova jer nisam mogla hodati. Sin mi je kupio neke masti i tekućine, ali nisu pomagali. Kad je muž počeo koristiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, odlučila sam se i ja početi mazati, misleći da ako mi to ne pomogne, ne znam što ću. Međutim, nakon samo sat vremena sam primijetila da su mi se grčevi uistinu smanjili. Pa nisam valjda počela vjerovati da to može prestati samo tako, pomislila sam. I stvarno je bilo bolje, ali nekad bi se grčevi javili usprkos svemu. Onda sam odustala od drugih pripravaka i nastavila se mazati samo Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka. To je za mene bio spas. Sad spavam noću normalno. Grčevi se javljaju rijetko i to samo na prstima, ponekad u stopalu i do gležnja, ali tada se namažem i prođe.

Pravo je čudo Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, zaključuju naši sugovornici, zahvaljujući gospodinu Andriji što se bavi ovim poslom i što zna odabrati i prirediti bilje kako bi njihova ljekovita svojstva bila tako djelotvorna.

Teški postkovid sindrom riješio „Ćistačem dišnih putova”

– Bio sam u bolnici dvaput po sva tjedna. Imao sam postcovid problem i bilo mi je jako teško. Samu  koronavirusnu bolest sam prošao bez većih problema, ali poteškoće su se javile nakon dva mjeseca. Nisam mogao disati, nisam mogao spavati, nisam mogao hodati, nisam mogao živjeti – svjedoči gospodin Domagoj o svojim teškim zdravstvenim problemima izazvanim obolijevanjem od koronavirusa. – kad su me drugi put primili u bolnici, saturacija (zasićenost krvi kisikom) mi je bila 52, što je gornja granica da završite na respiratoru. Što da vam kažem, zadnja granica za smještaj u bolnicu je 85, a meni je zasićenost pala već na 52. No, nakon dva tjedna u bolnici, više nisam mogao izdržati i tražio sam otpuštanje na vlastitu odgovornost. Saturacija mi se podigla na 85-88. Dali su mi aparat s kisikom i koristio sam ga kod kuće skoro svaki dan po nekoliko sati jer nisam mogao disati. Slučajno sam saznao za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i pomislio da bi mi ona možda mogla pomoći i olakšati disanje. Tako je i bilo, osjetio sam poboljšanje. No, tada sam od gospodina Andrije saznao i za njegov ljekoviti biljni eliksir Čistač dišnih putova, naručio sam ga i to me je spasilo. Ako mi je išta pomoglo u životu, to mi je pomoglo!

Gospodin Domagoj je prezadovoljan, otkako koristi tinkturu Čistač dišnih putova, više mu ne treba aparat s kisikom za disanje, radi i funkcionira normalno, kao prije korone.

– Nemam više zaduhe, mogu hodati… Evo, danas sam radio cijeli dan bez osjećaja dodatnoga umora i slabosti. Čistač dišnih putova me je spasio i bez njega više ne idem nikuda! – prezadovoljan je. Gospodin Domagoj koristi i tinkturu Čistač krvnih žila kako bi se što kvalitetnije oporavio. Ovu tinkturu, veli, nije baš najugodnije piti, ali je zdrava. Osjetio je poboljšanja nakon što ju je počeo piti i namjerava ju koristi i dalje. Osim toga, Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka pomogla mu je da kroz svega 2-3 tjedna riješi problem s pojavom psorijaze na laktovima i te ljuskanje i pucanje kože na nožnim prstima. Naravno, ističe, važno je redovito i ustrajno primjenjivati ove biljne pripravke da bi bili učinkoviti.

– U početku sam bio skeptičan, ali uvjerio sam se u djelotvornost ovih biljnih pripravaka. Meni su pomogli, pa preporučujem i drugima, zaključuje gospodin Domagoj.

Artroza manje boli uz Andrijinu mast

Gospodin Andrija Beraković ovih je dana posjetio gospodina Željka u Opatiji, koji je u nekoliko navrata naručivao od njega Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka čijom je djelotvornošću jako zadovoljan.

– Nakon svih masti i gelova koje sam dosad probao, Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije jedina mi je pomogla da mi ublaži bol. Moja je hrskavica u jako lošem stanju, nemam je više, tako da mi je svaki pokret bolan – kaže gospodin Željko koji boluje od artroze, degenerativne bolesti perifernih zglobova, za koju nema lijeka, a stanje se samo postupno pogoršava. Liječnici su mu htjeli ugraditi umjetna koljena, ali on na to zasad ne pristaje.

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka počeo je koristiti jer ju je koristila njegova supruga, pa je i on odlučio pokušati se namazati i vidjeti hoće li mu pomoći. – Otkad koristim ovaj prirodni biljni pripravak gospodina Andrije, bol mi je puno manja, jako ju je ublažila ova mast. Ne mogu reći da je bol nestala, ali je podnošljiva. Puno mi je lakše, mogu hodati, a mogu se i odmoriti što prije od neprestane boli nisam mogao – kaže gospodin Željko, koji je jako zadovoljan djelotvornošću masti.

Zato, veli, može ju preporučiti svima koji imaju slične probleme. – Neka probaju, pa će se i sami uvjeriti – poručuje.

Bez bolova uz Prirodnu biljnu ljekovitu mast

– Imala sam problema s prstom do palca na nozi. Tu mi se pojavila oteklina i boljelo me. Radi toga sam se počela mazati Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka svakoga jutra i bolovi su se drastično smanjili. Redovito mažem i koljena. Mogu reći samo da sam jako zadovoljna jer vidim da mi Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije pomaže i da ću ju nastaviti koristiti i u budućnosti – svjedoči gospođa Mirjana iz Zagreba.

U protekla je dva-tri mjeseca potrošila dvije kutije ljekovite masti gospodina Andrije i ponavlja koliko je zadovoljna. Zato je i pristala svjedočiti o svome iskustvu, jer misli da nije isto pročitati kako nešto djeluje i čuti osobno iskustvo nekoga tko je to probao.

Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije udružuje snagu deset ljekovitih biljaka, u narodu od davnina poznatih po ljekovitim svojstvima. Rađena od bilja ubranog u prirodi ili uzgojenog za ovu namjenu, ova se mast lako utrljava i upija u kožu, a djeluje ne samo površinski nego i u dubinu. Koristi se za otklanjanje bolova u zglobovima, kralježnici i mišićima uzrokovanih iščašenjima i puknućima, artritisom i gihtom, križoboljom ili reumom, ublažava upale i proširene vene te hematome, pomaže kod raznih oblika dermatitisa, gnojnih čireva, psorijaze, liječi posljedice opekotina i raznih rana, umiruje i otklanja hemoroide, sprječava dekubitus, uklanja ciste na dojkama, liječi glavobolje i migrene, a služi i za njegu ispucalih ruku i peta, liječenje sportskog stopala i gljivica na raznim dijelovima tijela te njegu kože.

– Jako sam zadovoljna djelotvornošću Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka i nastavit ću ju koristiti, a to preporučujem i drugima – kaže gospođa Mirjana.

Čistačem dišnih puteva izliječila alergijsku astmu

Gospođa Vesna iz Zagreba u više je navrata naručivala ljekovite biljne proizvode gospodina Andrije, pa ju je posjetio u njenom domu kako bi mu osobno posvjedočila što nalazi u njegovim proizvodima i za što su joj koristili. Proizvodima je iznimno zadovoljna, kaže, jer se zahvaljujući njima sasvim izliječila.

– Prije godinu dana imala sam dug i snažan kašalj koji je trajao tri mjeseca. Pila sam antibiotike, sirupe. Dobila sam i dvije pumpice, ali ni to mi nije olakšalo ni zaustavilo kašalj. Utvrđena mi je alergijska astma. Onda sam od jednog gospodina čula za gospodina Andriju i njegove proizvode. Naručila sam njegove tinkture Čistač dišnih puteva i pluća i nakon mjesec dana bilo mi je puno lakše. Prestala sam kašljati.

Međutim, gospođa Vesna nije stala na tome, nego je nastavila koristiti tinkturu Čistač dišnih puteva i pluća, ali i druge proizvode gospodina Andrije.

– Jako sam zadovoljna i preporučila bih svima ove ljekovite biljne proizvode. Kako sam imala alergijsku astmu, nakon korištenja tinkture Čistač dišnih puteva i pluća gospodina Andrije, napravljen mi je bornhoprovokacijski test metakolinom (metakolinski test), gdje se pokazalo da se astma potpuno povukla! Kako onda ne bih bila zadovoljna.

Osim toga, gospođa Vesna počela je koristiti i Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. – Odlična je – kaže. – Ruka me zna boljeti i kad namažem bol prestane. I gležanj mi otiče pa se namažem, oteklina splasne i bolovi odmah prestanu. Zato bih svima preporučila Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, odlična je.

Svoje iskustvo gospođa Vesna podijelila je s prijateljima i kolegama na poslu, pa su neki od njih također počeli naručivati proizvode gospodina Andrije i također su jako zadovoljni. – Kolegica je koristila za kožu lica. Sve mrlje koje je imala lijepo su joj prošle, tako da mogu ovu mast preporučiti i za razne kožne bolesti jer sam se uvjerila da djeluje.

.

Sada mogu prehodati i dva kilometra bez bolova

 

– Bila sam jako iscrpljena, no kada sam počela koristiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije u početku nisam osjećala nikakve promjene. Međutim, što sam ju duže koristila, promjene su bile sve vidljivije i osjećala sam da mogu hodati. Sada, nakon što sam potrošila dvije kutije Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka mogu hodati i po dva kilometra. U komadu. I još se mogu vratiti u stan, a da me ne bole noge – kaže gospođa Kaja Marks iz Našica.

Ovaj ljekoviti prirodni pripravak gospodina Andrije, ističe, koristio joj je za bokove, ramena, gležnjeve, a osobito za tetive i koljena. Poboljšanje koje osjeća nakon primjene masti očito je.

– Snagu mi je dao moj optimizam. Uvijek kažem: treba moći, treba vjerovati, treba htjeti, treba izdržati. Treba izdržati i ako boli, ne treba jaukati nego ustrajati i uzdati se u Boga. Bog mi je dao snagu da sam to sve uspjela i jako sam zadovoljna – svjedoči gospođa Kaja koja je zahvaljujući Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i svojoj ustrajnosti ponovno pokretna i samostalna, a nadasve zadovoljna i optimistična, te ističe: – Uvjerena sam da ovo što sam sada postigla jako puno i jako sam zadovoljna.

Na kraju veli: – Jako mi je drago da me gospodin Andrija posjetio u mom domu, da mogu s njim otvoreno i izravno razgovarati te posvjedočiti koliko je djelotvorna njegova Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka.

Nešto ovako dobro, kvalitetno, učinkovito, do sada nisam koristila

Gospođa Lela iz Zagreba zadovoljni je korisnik nekoliko ljekovitih biljnih pripravaka gospodina Andrije. – Najprije sam na internetu vidjela Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Budući da sam imala jake grčeve u nogama, koji bi trajali po cijelu noć, pokušavala sam raznim pripravcima i kremama to otkloniti. Bolovi su bili grozni i ništa mi nije pomagalo. Onda sam se sjetila da sam vidjela taj video, potražila sam ga, nazvala gospodina Andriju i naručila mast. Počela sam mazati noge i cijelo tijelo. Primijetila sam da su mi se vene povukle, ali i grčevi su prestali, stopala me biše nisu boljela. Mazala sam i laktove, ruke, čak i lice. Istovremeno sam uzela i sok od cikle, koji je pun željeza i koji mi je također poboljšao imunitet i zdravlje – svjedoči gospođa Lela.

– Drugi put sam uz Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka uzela i tinkture Čistač krvnih žila i Tinkturu od imele, također proizvode gospodina Andrije. Imala sam, naime, i problema s nesanicom. U kombinaciji ljekovite masti i Čistača krvnih žila osjetila sam veliko poboljšanje i zato sve moje preporuke za ljekovite biljne proizvode gospodina Andrije Berakovića. Ne radi se samo o izvrsnim proizvodima, nego i o čovjeku koji ih izrađuje – veli zadovoljna gospođa Lela, koja je zahvaljujući ljekovitim biljnim proizvodima gospodina Andrije otklonila i bolove u kralježnici.

Ističe i to da često naručuje Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, a usto uvijek i neke druge njegove proizvode. I ne naručuje samo za sebe, nego i za obitelj i prijatelje. – Puno toga što naručim ode dalje, a i ja sam jako zadovoljna. Nešto ovako dobro, kvalitetno, učinkovito, do sada nisam koristila. Zato sam svoja iskustva podijelila i sa svojim prijateljima na Facebooku i preporučila ljekovite biljne proizvode svima koji imaju problema s grčevima u nogama, artritisom… Uzmem po pet kutija Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka i jako brzo ih podijelim, jer to je stvarno nešto fenomenalno – kaže gospođa Lela, hvaleći i mast, njena svojstva, izgled, miris, a najviše djelotvornost kojom je prezadovoljna. Zato je sretna što je našla gospodina Andriju i njegove biljne proizvode koje kani koristiti i dalje.

Ova mast djeluje nevjerojatno, bolje od svih preparata koje sam dosad koristio

 Ja sam u 72. godini života, a kod nas vremešnih kosti i drugi organi često znaju reagirati na svaku promjenu vremena. Posljedice su to prijašnjeg života i rada. Prije skoro dvije godine prvi put sam se susreo s Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i mogu posvjedočiti da sam bio vrlo ugodno zatečen. To me privuklo da ću ju vjerojatno koristiti tijekom cijelog života. – svjedoči gospodin Boris iz Zagreba.

Najviše ga je smetalo, kaže, što bi ga noću budila bol u raznim dijelovima tijela. – Tad bih si utrljao tu čudnovatu, čarobnu, ljekovitu mast i nastavio spavati fantastičnim snom. Zato sam ju počeo primjenjivati redovitije i pedantnije. Mazao sam se i u jutro i tijekom dana, ali najčešće u jutro nakon buđenja i uvečer prije spavanja, na bolna mjesta, na sve zglobove, posebno koljena i kičmu. Ova mast djeluje nevjerojatno, bolje od svih preparata koje sam dosad koristio. Rezultati su fantastični i od srca mogu preporučiti svima Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije – ističe gospodin Boris. Naravno, već ju je preporučio svojim bližnjima, ali i kolegama, profesionalnim vozačima, kao što je bio on.

– Mast mi ne može promijeniti kosti, ali toliko dobro djeluje na sve zglobove, na ramena, trticu, kičmu, zglobove nogu… Nevjerojatno je kako ju organizam lako upija i vrlo brzo počinje djelovati. To me oduševilo, pogotovo kad vas zaboli tako da ne možete spavati, kada vas bol probudi. A čim se namažete, niti pola sata kasnije opet mirno spavate. Ima i ugodan miris, znao sam namazati sljepoočice i sinuse, također pomaže – veli zadovoljni gospodin Boris i zahvaljuje gospodinu Andriji što proizvodi takvu djelotvornu ljekovitu biljnu mast koja pomaže i olakšava život.

Prirodna biljna mast pomaže i meni i mojim sinovima

Gospođa Katica iz Hrvatskog Leskovca uzimala je Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i jako je zadovoljna njenim djelovanjem.

– Zapravo, najprije sam Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka dobila na poklon od prijatelja. Davno sam imala nesreću u kojoj mi je stradala vratna kralježnica i znalo se da ću imati bolove. Tako je i bilo. Već sam se i naučila na bol. Međutim, kada sam dobila Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i kad sam se počela mazati, moram reći da mi je ublažila bolove. Zato sam neizmjerno zahvalna prijatelju koji mi je poklonio ovaj ljekoviti biljni pripravak, a kasnije sam stupila u kontakt s gospodinom Andrijom i počela si i sama naručivati Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka jer mi stvarno pomaže – kaže gospođa Katica.

Maže se uvečer i smatra da nakon toga bolje spava jer ovaj biljni pripravak ima ugodan, opuštajući miris, ali prije svega zato što ju ništa ne boli i ne ometa san. Misli i da joj sam miris masti pomaže, opušta i da joj je Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka zaustavila valunge koje je imala u menopauzi. – Prestala sam kupovati skupe lijekove da bih lakše podnijela valunge, jer otkako koristi ovu ljekovitu mast više nema poteškoća.

– Moram spomenuti i to da imam dva sina, obojica su građevinari. Oni nemaju zdravstvene poteškoće zbog prometne nesreće kao ja, ali rade težak posao i kad se preforsiraju boli ih – nastavlja gospođa Katica. – Tako sam, želeći im olakšati, ponudila i njima Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Udvostručila sam narudžbe, jer moj Nikola i Matija također koriste ovu prirodnu ljekovitu mast da im ublaži bol, omogući mirnu noć, kvalitetan san i da su poletniji idući dan na poslu. Kao majka sam posebno sretna što sam im mogla pomoći i olakšati zahvaljujući Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka.

Zato, zaključuje gospođa Katica, s punim povjerenjem svima može preporučiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije u čiju se višestruku ljekovitost i sama uvjerila.

Biljna mast i sok od cikle pospješili oporavak nakon prijeloma! 🌿

Gospođa Dunja iz Zagreba imala je teški prijelom gležnja, radi čega je operirana i ugrađena joj je pločica s devet vijaka. Nakon operacije koristila je Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i Sirup od cikle gospodina Andrije Berakovića, o čemu svjedoči: – Zahvaljujući Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka rana nakon operacije je zacjeljivala tako brzo da mi je fizijatrice kad sam došla na pregled rekla: „Kak je to dobro, kao da vas je netko singericom zašio.“ Rekla sam joj što sam koristila i kasnije joj donijela mast, a ona se zainteresirala je rekla da će isprobati. – Moram priznati, u početku sam mazala redovito, triput na dan, ali kasnije ne, možda jednom-dvaput dnevno. Rana je jako lijepo zacijelila, stvorila se mlada koža, nema nikakvog ruba od šava. Nestale su i modrice koje sam imala na nogama. Također, uz Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koristila sam i homeopatiju, ali sam sigurna da je zacjeljivanje rane i ožiljka jako pospješila upravo ova mast. Čovjek to nekako osjeti kad mu nešto djeluje. Moja je noga izgledala, rekla sam, kao rol-šunka, ali sve je vrlo brzo zacijelilo i zato svakako mogu zahvaliti Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka – kaže gospođa Dunja i dodaje: – Mast je vrlo kvalitetna, nije jako masna i dobro se upija u kožu. Meni je davala sigurnost da se rana neće upaliti, da će koža zarasti i da će na koncu sve biti u redu. Tako je i bilo. Htjela bih i drugima naglasiti neka ne očekuju da će se čudo dogoditi preko noći, namažeš dva-tri puta i gotovo. To treba na duge staze koristiti, a onda rezultat neće izostati. – Nakon loma i operacije, vjerojatno i od stresa, poremetio mi se imunološki sustav. Tu mi je pomogao Sirup od cikle da poboljšam imunitet i ojačam krv. Bilo je ljeto i bilo ga je ugodno piti kao sirup, ali još je važnije da osjećam kako me je energetski podigao – svjedoči gospođa Dunja i zaključuje: – Stvarno svima preporučujem ove ljekovite pripravke gospodina Andrije. Uz ova dva pripravka koje sam koristila, na internetskoj stranici Snaga ljekovitog bilja vidjela sam da ima i drugih pripravaka i sigurna sam da su jednako učinkoviti.

BILJNI PRIPRAVCI POMOGLI SU MI NAKON OPERACIJE I KEMOTERAPIJE! 🌿

– Razbolio sam se. Dobio sam karcinom debeloga crijeva, koje je radi toga operativno odstranjeno. Potom sam dvije-tri godine išao na kemoterapije. Ciklusi su trajali po dva-tri mjeseca, pa i duže, a usto sam pio lijekove. Međutim, imao sam problema s uriniranjem, a i drugih poteškoća s probavom, nisam znao kako bih si pomogao, pa sam odlučio uzimati ljekovite biljne pripravke gospodina Andrije. Uzeo sam tinkturu od imele, sok od cikle, Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i ostale tinkture koje mi je preporučio. Nakon toga, u cijelom organizmu su mi se javili osjećaji, a posebno mi se popravilo uriniranje i stolica – veli sa smiješkom gospodin Mirko iz Darde, nastavljajući: – Uriniranje i stolica su mi se popravili, to je najvažnije, ali su mi se popravile i druge stvari u organizmu. Zato ću nastaviti uzimati ljekovite biljne preparate gospodina Andrije.

Pripravke je počeo uzimati u ožujku ili travnju, a već početkom studenoga, zadovoljan njihovim učincima na svoj organizam, ističe: -To ću sigurno uzimati barem još godinu dana, nadajući se da će se poboljšanja nastaviti.

Gospodin Andrija posjetio je gospodina Mirka u Dardi kako bi i drugima prenio svoja iskustva s liječenjem biljnim pripravcima OPG Beraković. – Garantiram da je to dobro. Nakon kemoterapije organizam je u katastrofi. Posebno uriniranje i stolica. Poslije ovih pripravaka koje uzimam oko šest mjeseci, stvari su se bitno promijenile. Bitno. Nabolje. Jako sam zadovoljan ovim pripravcima i mogu preporučiti svima koji su bili na kemoterapijama da uzimaju pripravke gospodina Andrije i stanje će im se sigurno poboljšati – veli vidno raspoloženi gospodin Mirko, koji je nakon liječenja karcinoma uz biljne pripravke gospodina Andrije vidno popravio opće zdravstveno stanje i životnu energiju.

Prirodna biljna mast vratila mi je san

 

Imala sam išijalgiju i nisam znala kako si pomoći. Sasvim slučajno sam doznala za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, pa sam ju naručila i počela se mazati – kaže gospođa Paula s Krka koja je već u nekoliko navrata već naručivala ovaj biljni pripravak. – Nisam odmah primijetila neke promjene, ali kad sam potrošila oko pola kutije mati počelo je stvarno djelovati i mogla sam lijepo funkcionirati. Svako jutro si namažem križa Prirodnom biljnom mast od deset ljekovitih biljaka i više nemam problema. Bolova, koje sam imala nekada, je nestalo. A bolovi u križima i nogama su bili takvi da nisam mogla ni spavati. Zato ću je koristiti i dalje, jer se ne želim vratiti na ono što je bilo.

Gospođa Paula jako je zadovoljna Prirodnom biljnom mast od deset ljekovitih biljaka te ističe da ju je preporučila svima koji imaju sličnih problema s križoboljom i koljenima kao ona.

Na njenom se primjeru najbolje vidi da se upornost isplati, a to su posvjedočili i brojni drugi zadovoljni korisnici ljekovitih biljnih pripravaka gospodina Andrije Berakovića.

Prirodna biljna mast pravi je dar za sportaše

Bogdan Lukač iz Briješća kod Osijeka u mladosti je vio aktivni sportaš. Boksao je u banjolučkoj „Slaviji“, čak je bio i boksački klupski prvak tadašnje Jugoslavije. Kasnije se prestao baviti sportom, ali mu se ponovno vratio prije pet godina. – Počeo sam se baviti onim što sam mogao, trčanjem. Trčanje je osnovna aktivnost u svim sportovima, čak i šahisti trče da bi stekli fizičku kondiciju koja će potaknuti psihičku. Probao sam sve moguće kreme da bi mi ligamenti, zglobovi, cirkulacija u krvnim žilama, bili na razini koju od sebe tražim. Igrom slučaja naišao sam na gospodina Andriju koji proizvodi ljekovitu biljnu mast za koju bi rekli „Vjerovali ili ne“. Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka, daje snagu koljenima, osnažuje cirkulaciju krvi, mišiće, ligamente… Potpuno sam zadovoljan što koristim ovu mast – veli.

– I još nešto zanimljivo – dodaje gospodin Bogdan, – Kad se poslije treninga otuširam i obrišem, iz koljena počnu izlaziti supstance ove masti, još su ostavile traga ispod moje kože, što je jako dobro. Jako sam zadovoljan što sam napokon našao nešto jako dobro, nešto što mi pomaže da mi se ni tijekom treninga ni nakon njega ne grče mišići i ligamenti. Zato preporučujem ljudima da ne kupuju svašta nego da uzmu ono što je kvalitetno i što će im ukloniti mnoge probleme, Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Cirkulacija je najbitnija

Gospodin Bogdan iz svoga iskustva preporučuje da se krema na tijelo nanosi ujutro ili uvečer, pola sata do sat prije treninga… – To će djelovati mnogo duže i bolje nego neki drugi pripravci. Govorim ono što sam iskusio. Već prvoga dana nakon primjene primijetio sam da mi se listovi nakon treninga ne zatežu. Neki kažu da se radi o mliječnoj kiselini radi koje vas mišići bole nakon treninga, ali uz primjenu ove masti takvih tegoba nema. Zato svima kažem da ne bacaju novce na nešto što ne djeluje kako treba.

Gospodin Andrija preporučuje da se njegova Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka utrljava u kožu desetak minuta, a gospodin Bogdan dodaje da može i do pola sata i, što je zanimljivo, ona se na koži ne suši, a njena je djelotvornost puno duža.

Bio sam na štakama, sada hodam bez njih!

– Prezadovoljni smo. Moj je muž prvi naručio Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, a potom je gospodina Andriju pitao i što bi meni pomoglo, jer već dulje vremena imam problema sa želucem. Potom sam i ja naručila tinkturu gospodina Andrije Čistač dišnih putova i pluća. Naime, patio me gastritis i probala sam brojne druge preparate. Uzela sam dvije bočice tinkture, jedu sam već popila, s drugom sam pri kraju i mogu posvjedočiti da je sedamdeset posto mojih tegoba uklonjeno. Još osjećam tegobe, ali to je tek djelić onoga kako je prije bilo. Osjećam se puno lakše, kao da imam više energije. Prezadovoljna sam, hvala gospodinu Andriji na ovom djelotvornom pripravku koji mi je preporučio, a ja bih ga mogla preporučiti i drugima sa sličnim zdravstvenim poteškoćama. Jamčim sto posto da se nećete pokajati kazala nam je gospođa Mirjana Jozić iz Trogira.

Gospođa Mirjana je imala i problema s vratnom kralježnicom, pa ju je suprug mazao Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka koju je naručio sebi. – Puno, puno mi je bolje – zaključuje zadovoljno.

– Ja sam se operirao, imao sam androskopiju i uklanjanje ciste. Igrom slučaja, na internetu sam zapazio stranicu gospodina Andrije, pa sam čitao kakve biljne pripravke nudi, a gledali smo i svjedočanstva koja su objavljena na internetskoj i facebook stranici gospodina Andrije Snaga ljekovitog bilja. Tu sam zapazio Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, naručio ju i počeo koristiti. Svaki se dan mažem triput, po 15-20 minuta, da se mast što više upije. Što da vam kažem, jako mi je pomogla. Bio sam na štakama, sada hodam bez njih – svjedoči njen suprug, gospodin Milan Jozić.

Gospodin Milan se nije mogao osloniti na noge i trebale su mu štake, a sada hoda bez njih. I supruga kaže da hoda puno bolje, pa on sa smiješkom veli: – Znači da mi je Beraković pomogao toga dosta! Preporučio bih svima da koriste ovu mast. Baš je fantastična. Kreme i gelovi koje sam prije kupovao i koristio nisu mi pomogle. One djeluju samo kratko, ublažavaju trenutačnu bol i ne rješavaju problem. Drago mi je da smo se i mi uvjerili u istinitost svjedočanstava onih koji su koristili ljekovite biljne pripravke gospodina Andrije. Drago nam je i da su naši prijatelji, koji su imali slične zdravstvene poteškoće, poslušali naš savjet i također naručili pripravke gospodina Andrije. Siguran sam da će i oni biti zadovoljni kao mi.

Nevjerojatno poboljšanje za samo tjedan dana; odbacila sam tablete!

U mjesec dana gospodin Andrija dvaput je posjetio gospođu Anku Čajka iz Bjelovara. Prvi put ga je nazvala kako bi mu rekla da je prezadovoljna djelovanjem Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, a ubrzo nakon toga željela je izraziti i svoje zadovoljstvo drugim biljnim pripravkom koji izrađuje gospodin Andrija.
– Vidjela sam vas prvi puta na snimci, kada ste razgovarali s jednom gospođom u vezi Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, onda sam pročitala da tu ima i gaveza, a kako dobro znam što je gavez i kakva su mu ljekovita svojstva, odlučila sam ju naručiti sebi. Tako je i bilo. Nevjerojatno koliko je to velika pomoć. Gdje god boli, ja bih malo namazala i to bi prestalo. Kad se negdje udarite, a posebno za koljena, pa kad vam se vrat ukoči, ako se opečete… Samo namažete i prođe. Zato više ne mogu zamisliti život bez Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, već sam ju u nekoliko navrata naručivala.
No uz novu narudžbu gospođa Anka je od gospodina Andrije dobila i prospekt u kojem su opisani i drugi ljekoviti biljni proizvodi OPG Beraković, gdje je otkrila i tinkturu Čistač krvnih žila.
– Odlučila sam i to naručiti i vidjeti kako djeluje. Imala sam problema s kolesterolom, visok krvni tlak, srce mi je malo preskakivalo. Nije to bilo tako strašno, pila sam tablete i to unormalila, ali odlučila sam isprobati i tinkturu Čistač krvnih žila. Kad sam ju počela piti, moj se tlak normalizirao, osjećala sam se super. Tablete sam odmah odbacila i pijem samo ovu tinkturu. Svaki dan mjerim tlak i ne mogu sebi vjerovati. Tlak normalan, srce normalno kuca – prezadovoljna je gospođa Anka.
S nestrpljenjem je čekala da se gospodin Andrija vrati s godišnjeg odmora da bi mogla naručiti još ove ljekovite i čudesne tinkture kako bi nastavila terapiju. – Da nisam osobno isprobala, ne bih znala što je to ni kako djeluje. Zato i drugima preporučujem da probaju, neka si naruče jednu kutiju ljekovite masti, jednu bočicu tinkture pa će vidjeti kako djeluju. Meni se u sedam dana stanje toliko poboljšalo da je to nevjerojatno.

Što je sve izliječila gospođa Jadranka?

– Hvala Vam na pomoći. Meni je Vaša biljna mast stvarno pomogla. Bila sam jako bolesna. Ruke su mi bile skvrčene, nisam mogla hodati, a to znači da nisam mogla ništa. Sve dok nisam dobila Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka. Učinilo mi se skupo, ali sam odlučila probati izliječiti se pomoću tog biljnog pripravka. Probala sam i, naravno, uz terapiju koju mi je propisao liječnik, ali prije svega zahvaljujući Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka, ja sam opet prohodala, a s rukama mogu sve kao prije nego što sam se razboljela – svjedoči gospodinu Andriji u svom domu, gospođa Jadranka iz mjesta Ribarići kod Ogulina.
– Imala sam i neku kvržicu na leđima,veličine oraha, možda i veću, – nastavlja ona. – Kako me bole leđa, muž me je masirao Prirodnom biljnom masti koja mi je jako pomagala i za bolove u leđima. Jednoga dana, dok me je masirao, začuđeno kaže: „Ženo moja, pa ti više nemaš one kvržice!“ A imala sam je od 18.-19. godine.
Još jedne tegobe riješila se gospođa Jadranka zahvaljujući Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka. Naime, iz lijeve joj je dojke curio gnojni iscjedak. – To je curilo kao mlijeko. Nije me boljelo, ali sam uzela biljnu mast i počela mazati. Mazala sam i masirala neko vrijeme, pa je i to prošlo. Nakon toga sam bila na kontroli kod liječnika i rekli su mi da su mi grudi u redu. Tada sam liječnici rekla kako sam imala iscjedak i da sam ga se riješila zahvaljujući Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka. Liječnica se začudila, pa me je poslala na mamografiju u Dugu Resu. Nalaz je potpuno uredan – svjedoči gospodinu Andriji gospođa Jadranka i pokazuje kako je imala i psorijazu na laktu koje se riješila uz pomoć Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka. Međutim, ističe, treba biti uporan i redovito se mazati.
Ova je gospođa imala cijeli niz tegoba koje su počele u ranoj mladosti i kojih se sada oslobodila.
– Kad mi je bilo otprilike devetnaest godina, odjednom sam počela drugačije govoriti, kao da jecam. Glas mi otišao. Nedavno sam išla na snimanje mozga i našli su mi lezije na mozgu. Tada sam naručila tinkturu Čistač dišnih puteva. Pila sam je deset dana, kad su došle moje unuke i vele: „Baba, ti sada bolje pričaš.“ Iste godine 9. prosinca išla sam na magnetsku rezonancu vratne kralježnice i mozga. Muž se vratio s nalazom i veli: „Gotovo je“. A, gotovo je, već sam se pomirila s tim. Međutim, on veli: „Gotovo je, sve je čisto, zdrava si!“ I sad bih plakala od sreće kad se toga sjetim. To je Božje čudo. Spasili ste me – kaže gospođa Jadranka gospodinu Andriji.
Zato ponavlja: – Treba biti uporan i redovito koristiti prirodne ljekovite biljne pripravke gospodina Andrije, jer sam se uvjerila da pomažu. Ja ih preporučujem svima, jer pomaže kod raznih tegoba. Mnogi mi kažu „Što će mi to, imam tablete,“ ali ja kažem da im samo dajem savjet, a na svakome je da se odluči hoće li poslušati. Znam da danas nitko nema novaca i da je sve skupo, ali ovo se isplati. Ja i danas povremeno naručim tinkturu Čistač dišnih puteva, ali bez Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka ne mogu. Ona sve liječi. I živce i mozak i koljena i ruke, psorijazu… sve. Zato je koristim redovito. Ne bih je uzimala da mi ne pomaže.

Ljekovita moć Andrijinih biljnih pripavaka

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije Berakovića gospođa Lahorka iz Zagreba koristi već neko vrijeme i jako je zadovoljna. Maže se kad osjeti da ju boli i zadovoljna je učinkom – bol prolazi, a ona je opet pokretljiva. Zato i želi podijeliti svoju priču s drugima, pa čak i daruje Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije onima koje voli i kojima želi pomoći.

– Jako sam zadovoljna koliko mi mast pomaže. Upalim televizor, sjednem, uzmem mast, namažem se i trljam jedno pet minuta. Bole me najviše zglobovi na ruci i koljena, a nakon mazanja i utrljavanja prođe. Upravo sam naručila i mast za kćer. Ona ima problema s hemoroidima, pa sam joj rekla da ću joj naručiti jer sam sigurna da će joj pomoći. Naručila sam još jedno pakiranje Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, njega ću darovati susjedi. Ona ima takvih problema s koljenima da joj prijeti operacija. Rekla sam, kad već naručujem mast kćeri, naručit ću i tebi, ali budi uporna, maži koljena redovito. Umasiraj 2-3 puta dnevno i neće te više boljeti. Ja sam se u to uvjerila.

Međutim, gospođa Lahorka koristi i ljekoviti Sirup od cikle koji također proizvodi gospodin Andrija.

– Za probavu nisam imala nikad ništa bolje nego što je Vaš sirup od cikle. Otkako ga pijem imam probavu izvrsno reguliranu i redovitu, a svaki dan popijem samo jednu čašu. Izvrstan mi je i djelotvoran taj sirup. Imala sam velikih problema, trebalo mi je i po dva sata da obavim nuždu, a sada je redovita, svakoga jutra, bez problema – posvjedočila je gospodinu Andriji.

Gospođa Lahorka odlučila je koristiti i Čajnu mješavinu (prema recepturi gospodina Andrije, mješavina sadrži stolisnik, koprivu, preslicu i metvicu) za za jačanje i regeneraciju. – Čitala sam da to regulira hormone, a ja imam hipotireozu (smanjeno stvaranje, izlučivanje i djelovanje hormona štitnjače). Počela sam piti čajnu mješavinu, dvije šalice na dan, dva puta po jednu. Nalazi krvne slike pokazuju da se stanje popravlja, pa kako ne bih bila sretna. Zato biljne pripravke gospodina Andrije preporučujem i drugima – kaže gospođa Lahorka.

UZ BILJNU MAST IZLIJEČILA UPALJENU ŽLIJEZDU!

Gospođa Tanja iz Bibinja u nekoliko je navrata od gospodina Andrije naručivala njegovu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, jer je jako zadovoljna njenim učincima.

– Na internetu sam našla da gospodin Andrija proizvodi Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i odlučila sam se naručiti ju budući da sam na preponama imala veliku žlijezdu , što mi je jako smetalo. Mast je stigla, a ja sam bila uporna i mazala svaki dan po više puta i žlijezda je jednostavno nestala! Garantiram da je ta mast djelotvorna jer mi je jedino ona pomogla. Čak sam bila i na punkciji, liječnici su mislili da se rado o nečem jako lošem, Bogu hvala nije se pokazalo tako, ali bila je velika kao šljiva i smetala mi je. Ničim je nisam uspjela ukloniti dok nisam naišla na proizvodi Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije – ističe gospođa Tanja.

Da bi potpuno riješila problem tako drastično povećane i upaljene limfne žlijezde, gospođa Tanja potrošila je nepune dvije kutije Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, ali sada je naručila i treću. Naime, primijetila je da je kao dobra za ruke, pa sada redovito maže i njih.

– Zato bih preporučila svima, ako imaju kakvih problema da uzmu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, jer stvarno pomaže i otklanja probleme. Nije bitan novac, jer je djelotvorna. Ni ja nisam imala novaca, ali sam se nečega odrekla i kupila ovaj učinkoviti i ljekoviti biljni preparat. Vjerujem u Boga, vjerujem i u ljekovitost bilja koje je stvorio, zato sam se i odlučila na ovaj način liječenja  i znam da mi je ova mast stvarno pomogla i otklonila problem. Zato želim gospodinu Andriji da njegove ruke još dugo miješaju ovakve ljekovite preparate od ljekovitog bilja – veli gospođa Tanja iz Bibinja.

Prirodno, a efikasno!

– Bilo je to prije Nove godine. Imao sam prometnu nesreću u kojoj sam pretrpio više ozljeda – lom rebara, istegnuće vrata, ramena, hematome po prsima i leđima… Bolovi su bili jaki i neugodni. Razmišljao sam kako se s tim nositi i doznao za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Naručio sam ju i ubrzo dobio te sam se počeo mazati. Nakon kraćeg vremena, možda dva tjedna, uslijedila je kontrola kod liječnika. Osjećao sam se dobro i liječnik je bio iznenađen kad sam mu rekao da se osjećam dobro, da nemam bolova, da mi sve djeluje zacijeljeno. Uvjeren sam da je Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka bitno ubrzala moj oporavak i zacjeljivanje rana. Bolovi su nestali. Ni sam ne vjerujem kako je brzo prošlo, a i liječnik je iznenađen kako se osjećam i mojim uvjerenjem da sam zdrav zahvaljujući toj masti – svjedoči gospodin Milan iz Gornjeg Hrastovca, mjesta blizu Sunje.

– Potrošio sam pola kutije Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka. U početku sam se mazao češće, višeput dnevno, kasnije, kako su bolovi popuštali, rjeđe – kaže i dodaje: – Vjerujem u tu masti i preporučujem ju svima kojima se dogodi nesreća i ozljede kao meni. Ovaj je pripravak prirodan, a efikasan i siguran sam da će ga sve više ljudi koristiti.

Uz ljekovitu mast riješila sam bolni natisak na stopalu!

– Pala sam na ruku. Udarila sam rukom o krevet tako jako da sam mislila da je pukla, ali nije. Imala sam podljev, ruka mi je pocrnila od sredine podlaktice do sredine nadlaktice. Onda sam čula da mi Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije može pomoći da to prođe. To je stvarno istina. Mazala sam se tri tjedna, ujutro, koji put i uvečer. Kroz ta tri tjedna meni je sve prošlo, ničega više na ruci nije bilo – svjedoči gospođa Nadica Repovečki.

Potrošila je jednu malu kutiju Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka i još malo iz većeg pakiranja.

– Jako sam zadovoljna – nastavlja gospođa Nadica. – Imam i utisak na nozi, to me je jako boljelo. Otprilike dva mjeseca sam si to mazala svaki dan jedanput ujutro, otvrdnuta koža je omekšala i oljuštila se. Nisam trebala zvati pedikerku, to mi je samo prošlo. Sad mi je puno lakše hodati, a bilo mi je teško hodati, nisam mogla ni cipele obući, jako me je boljelo. Nakon dva mjeseca mazanja Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka prošlo mi je i ne boli me više. Zato bih svima koji imaju slične probleme preporučila da si mast kupe i njom se mažu, pa da vide da stvarno pomaže.

Izliječila sam rane na nogama!

Imam problema s kičmom, kukovima, koljenima, stopalima… Noge su mi jako oticale… Imala sam rane po nogama, išla sam radi toga liječniku i on je to zaliječio, ali su ostali ožiljci i znala se ta rana opet otvoriti. Otkako se mažem Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih, noge mi više nisu otečene, mjesto gdje je bila otvorena rana više se ne pozna, to je izliječeno. Puno mi pomaže i za koljena i za kukove, ma za sve. Jako sam zadovoljna – kaže gospođa Mara iz Osijeka koja je, osjetila dobrobiti Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije.

– Jedna gospođa iz Splita je bila kod mene i vidjela kako teško hodam zbog svih svojih problema s kičmom, kukovima, koljenima i venama. Izvadila je iz torbe Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i ostavila mi da se mažem. Rekla mi je da ona bez te masti nikuda ne ide. Na kutiji sam vidjela broj telefona i nastavila mast naručivati od gospodina Andrije jer sam se uvjerila da je djelotvorna. Svima govorim koliko mi je pomogla, a sada uzimam i mast koju ću pokloniti svojima u obitelji. Od srpnja do sada dvaput sam naručila i potrošila po dvije kutije Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, – kaže ova Osječanka i dodaje: – Moram reći, i prije sam uzimala neke druge biljne masti, drugih proizvođača, ali su bile jako masne, ostavljale su trag na odjeći i posteljini, nisu se upijale u kožu kao Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Kad se namažem s ovom masti, ona se brzo upije i ne ostavlja nikakav trag, ništa ne zamastim. Zadovoljna sam i što se lijepo osjeti miris ljekovitih trava. Svima bih, od srca, preporučila ovu mast.

Zdrava sam zahvaljujući pripravcima gospodina Andrije!

Gospođa Katica Todorović iz Puškarića, mjestu u sastavu grada Ogulina, jako je zadovoljna biljnom tinkturom Čistač dišnih putova gospodina Andrije.

– Imala sam velikih problema s dišnim putevima. Jako sam kašljala, posebno uvečer i ujutro, teško sam disala, nisam mogla noću spavati od kašlja, morala sam se ustajati da dođem do zraka. Tinktura Čistač dišnih putova mi je jako pomogla. Otkako sam ju počela piti osjećam se jako dobro, mirno spavam, u prsima više ne osjećam nikakve bolove, a imala sam ih od teškoga kašlja. Tinkturu pijem i dalje, jer vidim da je djelotvorna. Kašljala sam toliko da me je bilo stid izaći među narod. Sad se nakašljem tek ponekad u jutro, preko dana i noću više ne kašljem. Od prvog dana kad sam počela piti ovu biljnu tinkturu osjetila sam olakšanje, a sada više niti kašljem niti me što boli u prsima.

Gospođa Katica koristi i Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije te kaže: – Mažem zglobove, koljena, prsa koja su me boljela od kašlja, žuč, gušteraču… gdje god me zaboli ja se namažem Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka. Kad me zaboli, namažem se, trljam i prođe bol. Boli me i kičma, pa mi muž namaže, utrlja i isto mi bol prođe.

– Ja sam sada zdrava žena – veli zadovoljna gospođa Katica iz Puškarića. Ona je dosad popila dvije bočice tinkture Čistač dišnih putova, načinjenu od ljekovitog bilja koje ne samo da čisti dišne putove i pomaže u liječenju plućnih oboljenja (astma i bronhitis), nego i smanjuje upalne procese, pomaže kod reume i gihta, pomaže oboljelima od dijabetesa, a uspješna je i kod raznih ginekoloških problema. – Svima, tko god je bolestan, preporučila bih ovaj biljni lijek za dišne puteve. To je jako dobro za skoro sve, i kod ženskih bolesti i kod jačanja imuniteta, pomaže onima koji imaju problema s gušteračom, žuči, plućima… cijelim organizmom. To liječi i svakom preporučujem. Kao i Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka, koju također koristim. To jako puno pomaže za sve bolesti. Imam 65 godina, radila sam jako teško, ali otkako koristim ljekovite biljne pripravke gospodina Andrije, ja sam zdrava žena – svjedoči gospođa Katica.

PRIRODNA BILJNA MAST PRAVO JE OTKRIĆE!

Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije pomogla mi je za rame, za kosti, za reumu… sve što me dosad boljelo više me ne boli. Mast je za deset i preporučujem svakome neka ju uzme i proba, ne jednom, nego tri-četiri terapije i mislim da će biti kao ptica, kao što sam i ja. Dosad sam Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije naručivala dva puta, tako da mi je gospodin Andrija sada donio i treću turu, – kaže gospođa Ivka iz Vukovine kod Velike Gorice i nastavlja: – Ne da sam zadovoljna nego sam prezadovoljna i zato sam Vas i zvala da ponovno naručim mast, jer sam nakon nekoliko mjeseci ponovno počela osjećati bolove tako da sam se opet počela mazati i bolovi su nestali.

Sto posto sam zadovoljna, za deset je Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Oni koji za to još ne znaju, i njima bih preporučila da naruče i probaju i neće se zaustaviti kao što ni ja neću prestati koristiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, ali i druge ljekovite pripravke na biljnoj bazi koje izrađuje gospodin Andrija. Preporučujem njegove proizvode onkološkim pacijentima, reumatičarima, oni koje muče želudac, crijeva, kožne bolesti… Stvarno je čovjek za deset, sam ga je Bog poslao, drugo nemam što reći. Ja sam prezadovoljna. Kupite, nećete se pokajati, možete samo ozdraviti.

Vidno raspoložena i zadovoljna, gospođa Ivka zaključuje: – Preporučit ću ove pripravke i svojima dragima koji su u inozemstvu, poslat ću im svoje svjedočanstvo, jer to je odličan lijek.

SVIMA NAM JE POMOGLA LJEKOVITA BILJNA MAST

Gospođa Desanka Lončar iz Gačeša Sela kod Vojnića za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije čula je od kćeri. Putujući preko Zagreba na Autobusnom kolodvoru njena je kći čula kako ljudi hvale ovaj ljekoviti biljni pripravak, zainteresirala se i pitala može li dobiti kontakt, te zamolila svoju majku, gospođu Desanku da naruči njoj i sebi.

– Odmah sam drugi dan nazvala i gospodin Andrija mi je poslao mast. Sad je i mlađa kći tražila da joj naručim, jer nije mogla doći, pa je po kumu poslala novac da i njoj kupim. Svima govorim da slobodno naruče. Evo, bio je i susjed, a on će i drugima reći, jer smo se uvjerili da Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije otklanja bolove i pomaže – kaže gospođa Desanka.

Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije jako mi je pomogla. Već kod prvog mazanja bilo mi je jako dobro, pa sam nastavila i više nemam problema – objašnjava. – Koljeno me je jako boljelo, primala sam injekcije, blokade, to je također pomoglo, ali za kratko i bolovi opet počnu. Kupovala sam razne kreme, ali nijedna mi nije pomogla kao Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka. Ona mi je jako pomogla. Ne samo za koljeno nego i iznad pete, onu kao žilu (Ahilova tetiva) koja me isto boli, pa vjerujem da će mi isto pomoći. Sad sam počela i muža mazati, pa ćemo vidjeti, mislim da će pomoći i njemu. Kad ga mažem, osjetim da mu je na jednom mjestu toplo, kao da se grije, pa ćemo vidjeti, jer meni je jako pomoglo.

Gospođa Dušanka dodaje: – Čak sam šepala, pa su me pitali što mi je, a ja kažem da me boli koljeno. Sad kad vide da hodam i da me koljeno više ne boli, pitaju što sam učinila. Ja onda samo pokažem Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i kažem: „Pogledajte što je to i naručite si, vidjet ćete da bolova više nema.“ Tko god pita kako sam se izliječila, rekla sam da je to Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Svima dam broj ili slikam kutiju s masti da si i oni mogu naručiti i da si pomognu. Potrošili smo jednu kutiju, jednu imam i još sam jednu naručila, a ako bude trebalo još, naručit ćemo. I svima ću dalje govoriti što je prava mast.

Opet pjevamo i plešemo uz biljne pripravke gospodina Andrije

Gospođa Vlasta i gospodin Frano Srabotnak iz Samobora vrlo su društveni i aktivni, idu na ples i pjevanje i ne dopuštaju da ih u tome spriječe njihove godine. Ipak, godine su donijele i određene zdravstvene poteškoće. Otkako su otkrili i koriste ljekovite biljne pripravke gospodina Andrije, puno im je lakše.

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije koristim već tri godine, a počelo je tako što su me boljela koljena i ramena, nisam mogla podići ruke, zatim su mi se na nogama pojavile gljivice. Svakodnevno sam se mazala i otklonila te probleme. Već tri godine koristim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka za masažu stopala svaki dan, koljena isto mažem ujutro i navečer, ramena ujutro i navečer i ja sam opet pokretna osoba. Imam osamdeset godina, a mogu se lijepo kretati, voziti auto, mogu ići na ples, na pjevanje… Ali sad mast ne koristim više svaki dan, nego kad vidim da ću se više kretati. I tako to traje već tri godine – svjedoči gospođa Vlasta, dodajući: – Kad su moje prijateljice vidjele da to pomaže meni, onda su i one naručile. Tako sada imam krug prijatelja koji koriste Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i svaki put mi kažu: „Zahvaljujem ti, spasila si me.“ Ja onda kažem: „Ne moraš zahvaljivati meni, hvali Bogu dragom i gospodinu Andriji koji radi te dobre kreme.“

– Supruga sam tri godine nagovarala da se počne i on mazati, jer ima psorijazu. On vjeruje samo medicini i nije htio, ali nakon tri godine je vidio da mu to ništa ne pomaže, dok meni i mojim prijateljicama Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka pomaže. Sad se već šest mjeseci maže i vidio je da nema više probleme koje je imao prije – svrbež, ljuštenje, crvenilo… sve je normalno – objašnjava gospođa Vlasta.

Gospodin Frano ističe: – Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka pomogla je jako za psorijazu, ali trebalo je proći puno vremena dok sam shvatio kako je ta mast ono što mi može pomoći. Sad kad sam shvatio, sad psorijazu ne liječim ničim drugim. Psorijaza je, naravno, još uvijek neizlječiva bolest, ali otkako koristim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, više nemam problema s kožom, više me ne svrbi.

– Valja i službena medicina, ali i ova narodna, od ljekovitog bilja. Mogu posvjedočiti da Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka meni pomaže. Htio sam se mazati svaki dan, ali sam poslušao ženu da se mažem rjeđe, svaki drugi-reći dan i to se pokazalo dobro – kaže gospodin Frano, koji je radi problema s grlom počeo koristiti i drugi ljekoviti biljni pripravak gospodina Andrije. – Jako mi pomaže tinktura Čistač dišnih puteva i pluća, jer imam probleme s grlom. Kad negdje pjevamo, grlo mi počne škripati i ne mogu pjevati dobro, a ako pijem ovaj eliksir, to ne osjetim. Pijem tri puta dnevno prije jela i jako mi pomaže. Problem je jedino šo ponekad zaboravim popiti – veli.

– Jako smo zadovoljni ljekovitim biljnim pripravcima gospodina Andrije. Preporučujemo ih i drugima, zapravo i ne trebamo preporučiti, jer nas odmah pitaju kad ćemo opet naručivati, budući da vide koliko nam pomaže, ali su se i sami uvjerili u učinkovitost biljnih pripravaka gospodina Andrije – zaključuje bračni par Srabotnak.

Uz Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka izbjegao operaciju koljena

Na poziv gospođe Gordane, gospodin Andrija posjetio ju je u njenom domu u Bilju, u Baranji, kako bi od nje doznao o još jednom čudu koje se dogodilo nakon primjene njegove Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka.

Kad ga je prvi put nazvala, gospođa Gordana mu je samo rekla da njen osmogodišnji sin Benjamin ima problem s koljenima i ligamentima. Sada doznajemo više o tome kako je zahvaljujući Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije Benjamin izbjegao operaciju koljena.

– Benjamin se igrao, pao i istegnuo ligament i tetivu. Na koljenu se pokazala kvržica. Odmah smo ga odveli na hitnu pomoć, liječnici su predložili hitnu operaciju, ali ja sam se nadala da postoji i druga mogućnost. Došli smo kući i mislila sam kako da mu pomognem. Nije mogao hodati, noga mu je bila okrenuta unutra. Vidjela sam video gospodina Andrije, to mi je valja sam Bog pomogao, i saznala za Prirodnu biljnu masti od deset ljekovitih biljaka. Naručila sam ju i odmah počela mazati sina. Mazala sam ga tri do četiri puta na dan. I evo, moje dijete sada trči, radosno je, veselo, igra se kao i druga djeca. Zapravo, već nakon dva-tri mazanja primijetila sam da se ta oteklina okolo smanjuje – puna emocija priča gospođa Gordana.

Prirodna biljna masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije mu je jako pomogla. Naravno, sada ju koristimo i mi ostali. Kad mi se kći porezala, također se mazala i brzo je prošlo. Ja si mažem lice i primijetila sam da su mi se fleke povukle. Koristimo ju svi u kući, moj suprug i ja, kao i moji prijatelji koji su se uvjerili u njenu djelotvornost. Jako sam zadovoljna, moja djeca su zadovoljna, naši prijatelji. Još uvijek ju koristimo, svakome bih odsrca preporučila da proba i neće požaliti – kaže i dodaje: – Od srca hvala gospodina Andriji i Bogu zahvaljujem što postoji i što radi ove ljekovite biljne pripravke. Bog Vas blagoslovio, gospodine Andrija, da i dalje pravite ovakve divne i ljekovite pripravke i pomažete nam.

Prirodna biljna mast otklonila je poteškoće nakon cijepljenja

Gospođa Nike Gogala primila je gospodina Andriju u svom drevnom domu, palači Gogala – de Dominis, koja u Šibeniku stoji preko pet stotina godina. Gospođa Nike zakoračila je u deveto desetljeće, ali to svojom energičnošću i izgledom ne odaje. Ipak, godine, a posebno cijepljenje protiv Covid-19 donijeli su joj poteškoće u čijem otklanjanju joj pomaže Prirodna biljna masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije.

– Uzela sam dvaput po dvije kutije masti, ali barem jednu, jednu i pol sam podijelila drugim ljudima za koje sam znala da im treba a da si ne mogu priuštiti. Jako sam zadovoljna i mogla bih ju svima preporučiti – ističe gospođa Nike i objašnjava: – Problemi koje sam imala s koljenima i kostima, još uvijek nisu sasvim nestali, ali za kožu je izvanredna. Dapače, bila sam kod dermatologa koji mi je pogledao noge, vidio je i Prirodnu biljnu masti od deset ljekovitih biljaka i preporučio da je i dalje koristim. Pomoću nje riješila sam se brojnih tegoba koje mi je izazvalo cijepljenje protiv Covid-19. Nakon cijepljenja imala sam jako oštećenu kožu, ali sada se to sve sredilo uz 2-3 mjeseca upotrebe Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka. Što se kostiju tiče, mislim da je to individualno, nekome pomaže više nekome malo manje, ali na svaki način preporučujem svima da upotrebljavaju Prirodnu biljnu masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije jer je jako učinkovita.

Gospođa Nike pred sobom ima još puno planova u očuvanju povijesti obitelji de Dominis – Gogala, odnosno samoga grada Šibenika, a sigurni smo da će joj Prirodna biljna masti od deset ljekovitih biljaka omogućiti da ih i ostvari.

– Prije osam godina sam pala i potrgala ligamente u koljenu. Bila sam tri mjeseca u gipsu. Zatim sam opet pala u vrtu, iščašila zglob i potrgala ligament. U to vrijeme, dok sam se liječila i bila u bolovima, naišla sam u novinama na članak o Prirodnoj biljnoj masti od deset ljekovitih biljaka i drugim biljnim pripravcima gospodina Andrije i tu sam pročitala da ova biljna mast jako koristi i pomaže kod prijeloma i sličnih ozljeda. Kasnije sam se uvjerila da je točno i sve drugo što na njoj piše, da pomaže i kod opeklina, za cirkulaciju, kod proširenih i upaljenih vena… pomaže mi i kod zglobova na rukama. Koristim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka već nešto više od osam godina. Prezadovoljna sam – kaže gospođa Mandica iz Zagreba.

– Svakodnevno koristim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koja mi pomaže kod brojnih tegoba. I moji unuci, ako se opeku ili ako dobiju herpes, ogrebu se… oni dođu i namažu se jednom-dvaput Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka i sve im prođe. Sve je kao novo! – sa smiješkom veli gospođa Mandica. – Ne znam što bih još mogla reći, ali za sve za što smo ovaj biljni pripravak koristili moja obitelj i ja, za sve je pomogao. Imam problema i s kralježnicom, posao konobara je da uvijek nose teret na ruci, to dovodi do opterećenja i iskrivljenja kralježnice, pa me svako malo boli. Zato uvečer namažem, umasiram i ujutro sve funkcionira, bez bola i zatezanja. Prezadovoljna sam. Dok sam živa koristit ću Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije.

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodin Andrija Beraković radi ručno, iz dvije faze, koristeći samo ljekovito bilje našeg podneblja. Mast nije ni lako ni jednostavno napraviti, ali je na kraju sretan kad vidi koliko pomaže ljudima. Upravo tako i gospođa Mandica često preporuči ljudima oko sebe Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, jer vjeruje da će i njima pomoći kao i njoj.

gđa Marica, Zagreb

Već duže vrijeme gospođa Anica Kereta iz Zagreba koristi Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i druge ljekovite biljne proizvode gospodina Andrije. O tome je spremno posvjedočila, pokazujući i svojim raspoloženjem koliko je zadovoljna.

– Godinama patim od išijasa. Išla sam i na injekcije radi bolova. Kad sam vidjela oglas gospodina Andrije u novinama, odlučila sam naručiti njegovu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i pokušati si pomoći. Nisam poznavala nikoga tko ju je koristio i tko bi mi mogao reći kakva iskustva ima s pripravcima gospodina Andrije Berakovića. Kad sam se počela mazati, brzo sam otkrila da je djelotvorna, bilo mi je puno lakše, postala sam pokretljivija i nije me boljelo kao prije. Kad me ukoči u križima, ova mi biljna mast otkloni bol i s vremenom mogu hodati i kretati se, što inače ne bih mogla, jer bol udari u kuk i spušta se u nozi prema dolje.

No, gospođa Anica ističe: – Imala sam i dermatitis na rukama. Koža na rukama mi se gulila, sve je bilo upaljeno, a povuklo se također kad sam se počela mazati ovom biljnom ljekovitom mašću. Jako sam zadovoljna. I hvala dragom Bogu da ima netko poput gospodina Andrije da napravi taj lijek, kakav nigdje drugdje nema.

– Koga god poznajem, preporučim mu tu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka jer sam se uvjerila da pomaže. Sada ću – kaže gospođa Anica – iskušati i ljekovitu tinkturu od koprive koju mi je gospodin Andrija preporučio i nadam se da će mi pomoći kod želučanih tegoba, jer imam gastritis i refluks, kiselina je strašna. Nadam se da će mi pomoći jer sada imam jako puno povjerenja u biljne pripravke, posebno one koje je izradio gospodin Andrija.

Na kraju, zadovoljna gospođa Anica veli: – Zahvaljujem Vam gospodine Andrija što ste tako dobar i dijelite to svoje dobro i umijeće među ljude i stvarno pomažete. Hvala Vam što postojite, Andrija, i što možete tako nešto raditi. Nadareni ste, možda od Boga, koji nam je dao ljekovito bilje od kojeg Vi izrađujete pripravke da biste nam pomogli.

Anica Kereta

Gospođa Ljubica iz Vinkovaca ima reumatoidni artritis, a to je teška, kronična, upalna, autoimuna
bolest vezivnog tkiva koje se najviše očituje na zglobovima, ima i osteoporozu (bolest koštanog
tkiva koja uzrokuje krhkost i lomljivost kostiju), ali i cijeli niz drugih bolesti i tegoba. Godinama je
pokušavala izliječiti se i ublažiti simptome, jer posao kojim se bavi, njega starijih osoba, iziskuje
puno napora. – Nema kreme koja se pojavila na tržištu, a da ju nisam kupila i isprobala. Sasvim
slučajno sam na facebooku vidjela da gospodin Andrija proizvodi Prirodnu biljnu mast od deset
ljekovitih biljaka. Odlučila sam i nju isprobati. Iste sam večeri nazvala i gospodin Andrija mi je
poslao mast. Čim je mast stigla, namazala sam vrat, jer imam i migrenu. Odjednom, što je ovo?,
nisam mogla vjerovati! Bol je popustila. Nikamo više ne idem bez Prirodne biljne masti od deset
ljekovitih biljaka gospodina Andrije, čak ni kad putujem u Austriju. Također, kada sam ispričala
gospodinu Andriji kakve tegove imam, preporučio mi je i svoje ljekovite biljne tinkture. Isto tako i
moj muž, koji ima vene, riješio se bolova uz ovu mast i tinkture. Tako sam i sestrični rekla da sam
se riješila bolova, a ona me je ubrzo nazvala i zamolila da i njoj naručim i pošaljem mast i tinkture.
Rekla mi je: „Sejo, koliko god da košta, pošalji mi te dvije tinkture, ja sam stalno na antibioticima.
Imam urinarnih i još puno drugih problema“. Naručila sam i sada jedva čeka da joj donesem novu
turu. Za tih mjesec dana, dok je potrošila dvije bočice tinkture, kaže da nije popila nijedan
antibiotik. Kremom maže i vene, zbog kojih je nosila one specijalne čarape, a sada joj to ne treba i
kaže da bez Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka i ljekovitih tinktura gospodina Andrije
više ne može.
– Kad sam došla raditi u Austriju, baka koju njegujem je slijepa i pala je, pa je bila sva u plavom.
Cijelo lice, leđa. Uplašila sam se. Kako uvijek nosim uzase Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih
biljaka, mazala sam gospođu po licu i leđima, gdje je imala plavice. Nakon tri dana sve je požutjelo,
četvrti dan lice se počelo oporavljati. Gospođine kćeri se nisu mogle načuditi, jer su i one
pokušavale raznim kremama pomoći majci. Ali ja sam bila uporna i nakon tri dana vidio se rezultat.
A ranije je gospođa imala i prometnu nesreću radi čega ju je boljelo koljeno, pa sam joj i koljeno
namazala uvečer. Ujutro mi je začuđeno rekla da je dobro spavala i nije popila tabletu, a inače je
pila i po tri tablete radi bolova. Vratila sam se kući, ali sam mast ostavila kolegici da i dalje njom
njeguje baku. Kćeri su se oduševile, pitale me koliko ta mast košta, a ja im kažem da ne moraju
ništa platiti, važno je da je baka dobro, a tih dvadeset eura koliko košta krema, neka im bude
blagoslovljeno.
– Ne da sam zadovoljna, svakome bih preporučila Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka.
Redovito njom mažem ruke. Moj muž je otklonio probleme s venama, a mene je, evo, nekidan
uhvatilo u leđima, kolegica me malo namazala, jer doktor mi je rekao da su mi tri pršljena napukla i
da se ne bih smjela izlagati jačim masažama, i evo, kao rukom odneseno!

Gđa Ljubica, Vinkovci

Gospođa Jadranka iz Donje Stubice oduševljena je djelotvornošću Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije: – Mast je savršena. Probala sam puno toga, ali na ovako nešto još nisam naišla. Preporučila sam ju mnogima. Razlog zbog kojeg je počela koristiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i ono u čemu je ova mast kod nje pokazala najveću djelotvornost je ozljeda tetive na ruci. – Tetiva je napuknuta i počela sam se radi toga mazati. Dosad sam samo na tu tetivu potrošila jednu kutiju Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka i mogu reći da su bolovi sasvim nestali. Ozlijeđen mi je i lakat, bolovi su bili užasni, sve mi je ispadalo iz ruke. Mazala sam onda i lakat i mogu reći da su bolovi i tu sasvim nestali. Na nozi mi je također puknuta tetiva, tako da je već godinu i pol to mjesto sasvim crno. Kad sam počela i to mjesto mazati, primijetila sam da je svaki dan sve manje crno i da se pomalo povlači i to me jako raduje. Gospođa Jadranka imala je i aneurizmu mozga, koja joj je operirana. – Nakon operacije bolovi u glavi nisu više intenzivni kao prije, ali postoje. Zato Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka mažem i glavu i mogu reći da mi sada više tablete gotovo i ne trebaju. Bol pomalo prestaje. Nije to trenutno, čim se namažem, ali bolovi prestaju 5-10 minuta nakon mazanja – kaže i dodaje: – Hvala Vam, gospodine Andrija na ovako divnom  proizvodu. Vjerujem da je u njega uložen veliki trud i zato Vam hvala što mislite na ljude, da nas liječite i da nam pomažete. Spasili ste mi život. Puno sam toga probala, ali ovakav proizvod nikada nisam imala. Zato Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka preporučujem svima koje poznajem, ali i svima drugima.

JADRANKA, DONJA STUBICA

 SPASILA ME BILJNA LJEKOVITA MAST!

Gospođa Marina iz Rijeke prije nekoliko mjeseci nazvala je gospodina Andriju da mu kaže kako ju je njegova Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka doslovno spasila. Sada o tome svjedoči:

– Dugo sam godina imala problema sa suhim stopalima. Koža na tijelu uvijek je bila dobro, ali stopala su mi predstavljala strašan problem. Ljeti sam imala takvih problema da bi mi pete sasvim ispucale. Koristila sam toliko različitih krema, a ništa nije pomagalo. Kako redovito svakih mjesec dana idem na pedikuru, jako sam se zabrinula kad me je pedikerka pitala: “Marina, što vi radite sa svojim nogama da su vam tako grozne?”  Rekla sam da ne znam, jer stvarno njegujem stopala, mažem ih kremom, pravim kupke… I onda mi je jednoga da na fecebooku za oko zapela stranica gospodina Andrije,  vidjela sam što o svojim iskustvima kažu drugi, a kad sam vidjela da ova Ljekovita biljna mast sadrži deset ljekovitih biljki, pomislila sam da nemam što izgubiti, nego idem kupiti tu mast pa ću vidjeti. Nabavila sam si Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, počela si redovito njom mazati stopala svaku večer nakon kupke i nakon 25 dana ponovno sam otišla pedikerki. Ona me pogledala u čudu: “Marina, što je to s vašim nogama?”, ja sam rekla: “Ne znam što mislite?”, a ona veli: “Pa noge su vam prekrasne, nemate više brazde, stopala su tako mekana, ne moram vam više ništa strugati po petama…” A pedikerka mi je uvijek strugala tu suhu kožu na petama, mislila sam da će me ozlijediti koliko je morala strugati. Onda sam joj rekla da sam se mazala Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka. Kupila sam tu mast i svojoj mami, svojoj djeci, oduševljena sam. I dalje se redoviti mažem, svako jutro i svaku večer i imam noge kao mala beba, nikad više nisam imala problema. Evo, i nekidan sam bila kod pedikerke, a ona veli: “Marina, samo nastavite s tom masti, jer ja onda nemam posla s vama.”

Gospođa Marina osim toga upotrebljava Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i za mazanje vena, te za križa: – Iako sam u mirovini, radim jako puno, a čuvam i dječicu, pa imam velikih problema s križima. Međutim, otkako se mažem ovom mašću od deset ljekovitih biljaka, jako mi je dobro. Pa kako onda ne bih bila zadovoljna i kao ne bih svima preporučila Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije Berakovića. Dosad sam potrošila četiri kutije masti, a upravo sam naručila još jednu kutiju.  Moram naglasiti da mi kći radi u parfumeriji i donosila mi je silne kreme raznih proizvođača iz skoro cijeloga svijeta, ali ništa mi nije pomoglo osim  Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije.

MARINA, RIJEKA

uOPET HODAM, RADIM, VOZIM BICIKL, A NI STEPENICE VIŠE NISU PREPREKA

Svoja iskustva s korištenjem ljekovitih biljnih preparata gospodina Andrije s nama je podijelila vedra i nasmijana gospođa Ružica iz Osijeka. – Do sada sam uzela tri kutije Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Da vam budem iskrena, bila sam jako skeptična i nisam vjerovala reklamama koje vidim putem mobitela na društvenim mrežama, ali sam se ipak odlučila naručiti ovu ljekovitu mast. Gledala sam svjedočanstva onih koji su koristili ove pripravke, a koje gospodin Andrija objavljuje na svojoj facebook stranici, pa sam si rekla: „Budem ja to probala, pa da vidim kako će to ići.“ I tako sada gospođa Ružica vozi bicikl, gospođa Ružica može ući u tramvaj jer mi je elastičnost na koljenima bolja – smije se i dodaje: – Prije godinu i pol su mi čak rekli da imam proširene unutarnje vene. A to tako nekad bude, kao da mi gore. Pa sam si mislila: „Idem probati to namazati Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka“. Ova mi mast tako mi fino ublaži taj osjet vrućine u venama! Ali ja to svakodnevno radim. Zato bih i drugima preporučila da ne budu skeptični, nek si slobodno naruče i sigurno će im pomoći. Pa ni cijena nama umirovljenicima nije previsoka. – Ja sam zadovoljna i dokle god si budem mogla priuštiti, koristit ću ju – objašnjava. – Jako sam teško hodala. Ni sada ne smijem kleknuti ni čučnuti, jer i je hrskavica oštećena, ali se mogu kretati. Plijevim, imam mali vrt na vikendici. Ja sada radim! Krećem se, idem. Kad jutrom idem u grad moje je prvo kava i mazanje nogu i onda mogu ići gdje treba. – Ljudi nude sve i svašta, a nije to baš uvijek kao u reklami, kupiš pa šta sad, ali Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka je djelotvorna. Naravno, nije dovoljno namazati se jednom-dvaput, treba malo upornosti. Ne očekujem ni da ću se izliječiti. Meni je bitno da me više ne boli, da sam pokretljiva, da mogu hodati… Baš sam nekidan bila kod moje liječnice, koja mi je rekla da ću završiti u kolicima. I pita me kako moje noge, a ja velim da sam se do ambulante popela stepenicama, iako ima lift. Isto tako, kad silazim niz stepenice, prije nisam mogla ići nogu pred nogu, nego sam morala stati u koso na stepenicu, kao dijete, a sad to više nije. Penjem se i silazim kao nekada. Lakše mi je puno. Jedan sam dan nešto bila u frci, pa se nisam namazala i odmah sam osjetila. Ma, nemam puno vremena i ne mažem kako savjetuje gospodin Andrija: kad god boli namazati i lagano umasirati dvadesetak minuta. Ja masiram desetak minuta, ali svaki dan i stvarno mi je pomoglo – zadovoljna je ova Osječanka.

RUŽICA, OSIJEK

OVO JE FANTASTIČNO, PRAVO JE ČUDO!

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospođa Dubravka iz mjesta Predavac kod Bjelovara prvi je put od gospodina Andrije naručila prije tri mjeseca i prilikom druge narudžbe posvjedočila je o svojim iskustvima. – Već dvanaest godina patim od reumatskog artritisa i nikako nisam uspijevala olakšati si bolove. Primala sam injekcije, plaćala masaže, išla u toplice… ništa mi nije pomagalo. Jako sam patila, sve me je peklo, najviše vratna kralježnica, a lijeva noga mi je padala. Jako sam zadovoljna Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka, to je nevjerojatno, pravo čudo, nešto fantastično! Preporučila sam ju i kolegicama, dala sam im da probaju, pa sam sada naručila mast i za njih, jer svaka kojoj sam dala malo masti rekla je: „Ovo je fantastično, naruči i nama.“ Svakome sam rekla: „Naručite si, liječite se. To vam je najbolji lijek, nema boljega.“ – Mažem se dvaput dnevno – nastavlja gospođa Dubravka: – Imala sam velike bolove. Bila sam u suzama, nisam mogla više izdržati i zato sam nazvala Vas, gospodine Andrija, da pitam za savjet i imate kakav pripravak koji mi može pomoći da se spasim. I evo, sada mogu sjediti po dva-tri sata, mogu stajati, hodati, sve mogu raditi… a prije toga nisam znala kud sa sobom, nisam znala kud da idem, koga da pitam za pomoć. Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka mogu preporučiti svima, i mladima i starima, i muškima i ženskima, spasit će ih kao i mene. Otkako se mažem ovim biljnim pripravkom prestala sam piti tablete za bolove, više mi ne trebaju. Gospođa Dubravka koristi još jedan biljni pripravak gospodina Andrije, sirup od cikle, pa kaže: – Otkako pijem sirup od cikle, nisam umorna. Pijem ga tri-četiri puta dnevno, po potrebi i jako sam zadovoljna.

DUBRAVKA, PREDAVAC

Ljekoviti biljni pripravci za cijelu obitelj

Karolina Ruškovec iz Zagreba već duže vrijeme uzima Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i tinkture koje proizvodi gospodin Andija i svjedoči o njihovoj djelotvornosti:

– Tražila sam mast od gaveza i sasvim slučajno naišla na Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije te ju već duže koristim. Pomaže mi jako za zglobove, za upalu mišića, za lice, za cijelo tijelo. Mojoj majci pomaže za vene, kapilare, staračke pjege. Kada sam ju nabavila, bila mi je pravo otkriće. Koristim je svakodnevno i preporučila bih ovu, najbolju mast na svijetu, svakome.

No, to nije sve. Karolina Ruškovec ističe: – Moja kći ima problema s alergijama i koristi tinkturu Čistač dišnih putova. To joj jako olakšava disanje. Tinkturom namaže prsa i grlo, to joj jako olakšava disanje i noću može normalno spavati. Zato, hvala Vam, gospodine Andrija, što postojite i proizvodite ovako divne stvari, ljekovite biljne pripravke koji pomažu cijeloj obitelji!

KAROLINA RUŠKOVEC, ZAGREB

Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka vratila mi je san
– Jako mi je pomogla Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka. Takve sam jake bolove imala u rukama, prstima, kukovima, nogama… posvuda, da nisam mogla ni spavati, a sada su prestali – veli Marija Polović iz Mrežničke Poljice kod Duge Rese i nastavlja: – Trebala sam ići na operaciju, ali sam odbila jer sam odlučila još malo pokušati liječiti se sama. Odlučila sam odbaciti sve što sam prije koristila i probala sam Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka. Jako sam njom zadovoljna i preporučila bih ju svima koji imaju problema poput mene da se probaju liječiti ovim biljnim pripravkom gospodina Andrije. Bit će zadovoljni, kao što sam zadovoljna i ja. Gospođa Marija svjedoči: – Prošla su samo dva mjeseca kako koristim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, a već mi je bolje. Nisam mogla ni spavati od bolova, a sada je puno lakše i mogu spavati. Noge me manje bole. Međutim, kako bolovi i problemi traju dugo, vjerojatno će mi trebati još neko vrijeme da prođu sasvim. Nije to odjedanput ni došlo, pa ne može odjedanput ni proći, ali važno je da osjetim veliko poboljšanje. – Od ove masti ne odustajem. Preporučila sam ju i svojoj sestri i drugima koji me slušaju, jer meni je pomoglo. Kupila sam i sirup od cikle koji pripravlja gospodin Andrija, a on mi je preporučio i sok od koprive, koji ću si  napraviti sama prema njegovom receptu. U svakom slučaju, osjećam se puno bolje. Otkako koristim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, nisam popila dvije tablete za bolove, a prije sam pila i brufen u granulama i još neke lijekove. Ni spavati nisam mogla od bolova i trebala sam ići na operaciju, ali sam rekla liječniku da ću još pričekati i vidjeti kako djeluje Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka! Jako sam zadovoljna. Namažem se uvečer kad idem spavati, a ponekad i preko dana, ali stalno nešto perem pa se mast i spere s ruku. Dosad sam potrošila dvije kutije masti i naručila sam još dvije, bez toga ne želim biti – odlučna je gospođa Marija iz okolice Duge Rese.
Duga Resa, Gosp. Marija

“NAMAŽEM SE I MOGU SE KRETATI I RADITI KAO NEKADA” – GOSP. MATO
Mato i Dragica Zloić iz mjesta Otrić-Seoci, nedaleko Ploča, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji već duže koriste pripravke gospodina Andrije, posebno masti. Lijepo su nas ugostili u svom domu i posvjedočili o ljekovitosti ovih biljnih pripravaka. – Pročitao sam u „Slobodnoj Dalmaciji“ o tome kako je Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka pomogla jednoj osobi i bez ikakvog premišljanja sam naručio i sebi. Kad sam ju dobio i namazao se, odmah sam osjetio da mi je lakše na prstima ruke, ali i zglobovi, mišići, leđa, koljena, madeži i bradavice, masne naslage… to diže odmah. Ja bez ove masti više ne želim biti. Namažem se i cijeli dan mogu se kretati i raditi kao nekada. Zanimljivo, petnaest sam godina imao madež i kako sam ga počeo mazati Prirodnom biljnom masti, počeo se povlačiti. Trajalo je, ali je na kraju sasvim nestao. Nema ga više – svjedoči gospodin Mato. – Vidim da se nakon primjene Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka moj muž osjeća puno lakše, vidim da je zadovoljniji, smireniji – kaže gospođa Dragica i nastavlja: – I kad ti se nešto izbaci, kad te svrbi… isto se namažem i brzo prođe. Čim me ruka zaboli, namažem se i odmah osjetim da mi je lakše, da prolazi. Mužu posebno ta mast odgovara. Čim se namaže i ja osjetim da mu je lakše. Kako, ne znam. Ta mast kao da nešto privlači, jer i ja se osjećam lakše. Stvarno je ljekovita. – Jako sam zadovoljan. Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije koristit ću dok sam živ. Ni u crkvu bez nje. Zato bih preporučio svakome da uzme Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka jer sam se uvjerio u njenu učinkovitost – veli gospodin Mato i ozbiljno dodaje: – Ako im ne pomogne, ja ću snositi trošak kupovine. Preporučio sam ju svojoj sestri i nekolicini ljudi iz Splita i oni također kažu da su zadovoljni.
GOSP MATO, OTRIĆ SEOCI

BILJNA MAST OD 10 LJEKOVITIH BILJAKA JEDINI PRAVI LIJEK
Gospođa Daria u Zagrebu kaže da su joj masti, tinkture i sirup od cikle koje priprema gospodin Andrija Beraković puno pomogle, pa smo ju zamolili da o tome kaže više. – Zaista, želim ispričati koliko je meni pomoglo, kako bih na to ukazala drugim ljudima, da i oni potraže pomoć. Konkretno, Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka mi je pomogla kad sam njome mazala kičmu i ruke koji su me najviše boljeli. Mazala sam deset dana i osjetila koliko mi je bolje. Probala sam onda mazati i druge dijelove tijela, gdje god me boljelo i to godinama, jer sam imala nesreću, automobil me udario u trbuh i to nije ostavilo male posljedice. Na tom mjestu gdje je bio udarac također sam se počela mazati Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Trajalo je to dobrih mjesec dana, ali svaki dan. Masirala sam se i do pola sata, dovoljno je bilo jednom dnevno, ali toliko dugo dok ne osjetite iznutra vrućinu, onu vrućinu koja postiže i dubinu, snagu djelovanja. Budite ustrajni, jer krema definitivno pomaže – posvjedočila je. – Osim masti, uzela sam i tinkture. Kad sam ih počela piti, nisam znala kakav će učinak na kraju biti. Pijete tinkturu i većinu toga izmokrite, ali onaj dio koji je u vama loš, toksini koji su se nagomilali, to izlazi iz vas zajedno s tinkturama. To ćete sigurno osjetiti i vi kao i mi koji ih koristimo – savjetuje gospođa Daria i dodaje: – Neizostavna je cikla. Cikla, koja daje energiju i koju bih preporučila svima, neovisno o tome što čovjeka boli. Sirup od cikle revitalizira i podiže čitav organizam! Nakon što je koristila razne masti i gelove koje je kupovala u ljekarnama, gospođa Daria svjedoči da je Biljna mast od deset ljekovitih biljaka jedini pravi lijek. Isto ističe kako ovu mast ne treba koristiti godinu-dvije ili više da bi se postigao učinak, nego počinje djelovati jako brzo i učinci su vidljivi već nakon nekoliko dana. – Ljudi se muče, a nema potrebe kad postoje ljekoviti biljni pripravci gospodina Andrije uz koje se mogu izliječiti. Bit će mi drago da ljudi, nakon mog svjedočenja da je ovo učinkovito, također uzmu ove biljne pripravke i riješe se bolova i bolesti – kaže vidljivo zdravija i pokretnija, ali i vedrija gospođa Daria.
GOSP DARIA, ZAGREB

RIJEŠILA SAM SE BOLOVA, VARIKOZNIH VENA I PODLJEVA U NOGAMA!
Gospođa Klarisa iz Zagreba dugo pati od varikoznih vena. Problem je bio toliko da se prije dvije godine odlučila na operaciju. Međutim, ni nakon operacije nije bilo bolje, a još uvijek na obje noge ima podljeve. Onda joj je svekrva preporučila ovu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, čudesno ljekoviti pripravak gospodina Andrije i odlučila ju je iskušati. – Prije dvije godine imala sam operaciju, a noga mi je još uvijek u podljevima. Saznala sam za ovu ljekovitu biljnu mast od svekrve, koja je pomoću nje izliječila svoja bolna koljena. Sve sam prije toga probala, kupovala sam razne kreme, masti, ali ništa nije pomagalo. Odlučila sam pokušati i naručila sam biljnu mast gospodina Andrije – kaže gospođa Klarisa. – Imam puno problema na obje noge, ali otkako koristim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, puno mi je bolje. To je fenomenalno, jer već kad sam se drugi put namazala mogla sam lakše hodati! Podljevi koje imam od operacije sada polako nestaju. Ne bi čovjek vjerovao, ali nakon svih krema, gelova i masti koje smo kupovali, Prirodna biljna mast mi je stvarno pomogla. Ta je mast za 110! – objašnjava zadovoljno gospođa Klarisa i dodaje: – Ja sam prezadovoljna, zato bih svima koji imaju problema, posebno vaskularnih, preporučila da također uzmu ovu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, jer sam sigurna da će im pomoći kao i meni. Gospođa Klarisa naglašava i to da je od sada potrošila tek jednu kutiju Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, a gospodin Andrija ju je posjetio kad je naručila drugu kutiju, jer je odlučila nastaviti koristiti ovaj biljni pripravak. – Prezadovoljna sam i vidim da Prirodna biljna mast stvarno ima učinka. Želim nastaviti terapiju, a i svim drugim ženama koje imaju vaskularnih problema ili bolove u mišićima i zglobovima preporučila bih da koriste ovu mast. Definitivno se isplati, a pomaže, bez dvojbe – zaključuje.
KLARISA, ZAGREB

PROHODAO ZAHVALJUJUĆI PRIRODNOJ BILJNOJ MASTI OD DESET LJEKOVITIH BILJAKA!

Moj brat je invalid s cerebralnom paralizom od rođenja. Prije tri godine je pao i slomio kuk, radi čega je imao operaciju. Poslije mjesec i pol – dva išao je u kupke, ali kad se vratio više uopće nije hodao. Bila sam u jako teškim problemima, nisam znala kako mu pomoći. Išli smo liječniku, pokušavali, ništa mu nije pomoglo. Naišla sam na Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, nazvala ga i on mi je mast poslao. Mazala sam brata od koljena do peta i dalje do kuka. Nakon kratkog vremena, on je stao na svoje noge i prohodao! – svjedoči gospođa Milka Despot iz Mirkovaca. – Budući da je brat invalid od rođenja, imao je i drugih poteškoća, posebno je bilo teško što nije mogao kontrolirati mokrenje. Nisam znala što bih… pelena nikad nije bilo dovoljno – kaže gospođa Milka i nastavlja: – Opet sam nazvala gospodina Andriju i rekla mu kakve su poteškoće i on mi je poslao Alkoholnu biljnu tinkturu „Čistač krvnih žila“ koju je moj brat trošio tri puta prije jela po jednu jušnu žlicu i stanje mu se normaliziralo. Onda smo naručili još jednu bocu tinkture i to mu je jako, jako pomoglo. – Budući da i ja imam problema s nogama, s prstima, a osjećam i posljedice prometne nesreće, rekla sam gospodinu Andriji kakve imam poteškoće, a on je poslao i meni Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka kojom se redovito mažem i zato bih preporučila svima koji imaju poteškoća s kostima nogu, ruku, prelomima, da uzmu ovu mast koja je više nego djelotvorna. Vidjet ćete, kad ju jednom uzmete, konstantno ćete ju koristiti, bit će kao dio vaše kozmetike, broj jedan u vašoj kupaonici. Meni je pomogla i za to sam zahvalna, a još sam zahvalnija što je pomogla mome bratu da prohoda – kaže zadovoljno gospođa Milka i zaključuje: – I da ga vidite sada kako hoda, a nije mogao ni na noge stati. Zato puno hvala gospodinu Andriji na njegovu radu i trudu i što je napravio svojim rukama. Ova je mast ručno rađena, od ljekovitih biljaka, a pravo je blago.

 

MILKA DESPOT, VINKOVCI

PRIRODNA BILJNA MAST VRATILA MI JE POKRETLJIVOST PRSTIJU I SMANJILA BOLOVE!
Gospođa Mirjana iz mjesta Biškupec Zelinski kod Svetog Ivana Zeline u svom je domu gospodinu Andriji ispričala priču o nesreći koja joj se dogodila i teškoćama kroz koje prolazi otad. – Bilo je to 24. siječnja 2020. u pogonu za preradu tijesta, kada mi je puž u stroju za miješanje zahvatio desnu ruku. Potrgani su mi tetive, živci… sve. Tako sada već dvije godine traje agonija. Terapije svakih mjesec dana, što nije lako ni zbog putovanja, a pritom se stanje slabo popravljalo. Naš kum Stjepan preporučio nam je gospodina Andriju i njegovu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka – sada već s blagim smiješkom pripovijeda gospođa Mirjana. Odlučila sam isprobati taj ljekoviti biljni pripravak i nazvala gospodina Andriju. Rekla sam mu o čemu se radi i dogovorili smo da mi pošalje jednu kutiju Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka kako bih ju isprobala. Koristim ju već godinu dana i jako mi je puno pomogla – svjedoči gospođa Mirjana i pokazuje kako sada može micati prste i šaku, jer prije no što se počela mazati ovim ljekovitim biljnim pripravkom prste uopće nije mogla ispružiti. Osim toga, ozlijeđena ju ruka neprestano boli, a uz primjenu ove ljekovite masti bol se višestruko smanjila. – Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka pomaže mi u razgibavanju cijele šake. Prvi i drugi prst uopće nisam mogla ispraviti, a hvala dragom Bogu, sada je prilično dobro, – pokazuje. – Jedino me muči osjet u prstima, ali vjerujem da će se i on vratiti uz malo strpljenja. Osim toga, ova mi mast pomaže kod suhe kože i bolnih zglobova i preporučila bih svima, svima, koji imaju nekakve tegobe, neka kontaktiraju gospodina Andriju i po njegovoj preporuci uzmu njegove biljne pripravke. To ne može ništa naškoditi, može samo pomoći. Meni posebno pomaže kod bolova koje imam u ovoj oštećenoj ruci. Jako sam zahvalna za to koliko mi je ova Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka pomogla – ističe gospođa Mirjana.
MIRJANA, BIŠKUPEC ZELINSKI

NAKON 40 GODINA BOL U LEĐIMA JE POPUSTILA!

Duže od šest mjeseci gospodin Davorin iz Laduča i njegova supruga koriste Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i o tome nam svjedoče: – Ta bi se mast trebala zvati čarobna, jer meni i supruzi je promijenila život. Preko četrdeset godina imam velikih problema s kičmom. Trebao sam ići na operaciju, ali se nisam dao, pokušao sam se liječiti kiropraktikom. Međutim, otkako smo dobili Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, kakav god problem supruga i ja imali, bila to kičma, ramena, zglobovi, mažemo se ili mažemo jedno drugo gdje koga boli, i isti tren osjetimo olakšanje, a uskoro i prolazak boli. Jedino ako se ne radi o nečem jačem, bol ne prolazi odmah, ali Prirodna biljna mast jako olakša i pomogne da kroz nekoliko dana bolest prođe. Onda razni ekcemi, bradavice… to se namaže i ubrzo prođe. Zbilja čudo. Gospodin Davorin ističe: – Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koristimo supruga i ja šest mjeseci. Pazimo da je uvijek ima u kući i čim primijetimo da je pri kraju naručujemo novu. Njegova supruga dodaje: – Pazimo i da naše kćeri imaju Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, svaka svoju. Jako smo zadovoljni i jako nam je pomogla, ne želimo u kući biti bez toga. Ja imam problema s artritisom, kad me počne grčiti, mažem redovito i, iako ne mogu reći da je artritis prošao i da ga više nemam, ali jako sam si olakšala. Koliko mi je trebalo da si u jutro razgibam ruke, da mogu zakopčati gumb… a sada sve to mogu sama, mogu sve poslove raditi i kolače peći… To mi je pomogla ova ljekovita biljna mast. A da vam ne kažem, glavobolja, pa curama upale mišića kad hodaju i preopterete se… za sve je ona tu. Samo namažeš 2-3 puta i odmah osjetite da se opuštaju mišići i da je puno, puno bolje. – Mladost nam, doduše, se ne bu vratila, godine čine svoje, bolest čini svoje, ali ako si možemo olakšati, onda je tu Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka koju mogu preporučiti svima – veli gospodin Davorin i dodaje: – Kad se u društvu povede razgovor o zdravstvenim problemima, uvijek hvalim Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, i ako treba dajem i broj telefona i adresu da si mogu naručiti. Naše cure isto tako, ide ta priča od usta do usta. Ako njihove prijatelje nešto muči, one kažu da su im mama i tata dali ovu Prirodnu biljnu mast koju su naručili od gospodina Andrije i onda ponude da se namažu, da probaju, da se uvjere. – Ne bih ja to pričala niti bih svojim curama davala da se nas dvoje nismo uvjerili. Kad se ujutro dignemo, ovakvi kilavi, onda se najprije malo namažeš, a onda namažemo i izmasiramo jedno drugoga i tako funkcioniramo cijeli dan – kaže gospođa i nastavlja: – Ako si možete olakšati, to je sigurno moguće s Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka. Evo, ja sada mogu i kositi po dvorištu… Gospodin Davorin se nadovezuje: – Nedavno smo imali betonažu, za dva dana sve živo nas je boljelo i onda smo se par dana mazali i sve je prošlo. Svakome bismo preporučili da u kućnoj ljekarni imaju Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Zahvaljujući njoj, nakon četrdeset godina uspio sam se riješiti bolova u kičmi, ali i brojnih drugih poteškoća koje donose godine i bolest.

Davorin iz Laduča

70% SAM BIO U RANAMA, A ZATIM ME SPASILA PRIRODNA BILJNA MAST!

Unazad godinu dana moj život se pretvorio u stravičan pakao. Noćima nisam spavao, a danima se nisam hranio. Tjelesna kilaža pala mi je s 92 kilograma na 71 kilogram. Počeo sam se gubiti iz vlastite kože, no nisam znao zašto. Moja koža je svakim danom bila sve crvenija, zatim sam počeo uočavati flekove po nogama koji su prelazili u rane. Moj problem je svakim danom bio sve više nepodnošljiviji i širio se po cijelom tijelu. Otišao sam kod liječnika sav u ranama i sve što sam želio je to da mi kaže što se događa sa mojim tijelom. Nakon svih zdravstvenih pregleda i pretraga saznao sam da bolujem od psorijaze, No nisam mogao ni zamisliti što me čeka ako se mom problemu ne pronađe lijek. Nažalost, preživio sam horor, jer nisam pronašao spas svojoj koži, kao ni nitko drugi. Već godinama sam invalid i svoje dane boravim u invalidskim kolicima. Nekako, najviše sam se bojao rana na stražnjim dijelovima tijela, no tu sam najviše i nastradao. Leđa, stražnjica i vrat bili su puni rana iz kojih je svrbeći se po njima, curila sukrvica. Od tada više noćima nisam mogao sklopiti oči. Rane su mi bile razno raznih veličina, čak i do veličine šake, a pola glave mi je bilo u korama. Obilazio sam u razne zdravstvene ustanove i kod raznih dermatologa, isprobao brojne kreme kako bih se izliječio,no ništa mi nije pomoglo. Moja bolest kojoj se lijek nije mogao pronaći, postala je toliko ozbiljna da sam na kraju pao u komu. Nakon nekoliko dana zdravstveno stanje mi se poboljšalo i vratio sam se kući, No rane su se pojavljivale i svakodnevno bile prisutne , bolne i neizdržive. Polako sam počeo odustajati i od sebe i od svog života. Kako su dani i mjeseci prolazili mislio sam da se ni neću moći izliječiti, ali jedan dan presudio je svakoj mojoj muci i bolu. To je bio dan kada sam listao novine i naišao na stranicu na kojoj je bila prikazana čudotvorna mast napravljena od prirodnog bilja, od kojih je psorijaza jedno od vrsti bolesti koje ona liječi. S obzirom da više nisam imao izbora, gledajući kako odlazim iz vlastite kože, probao sam kontaktirati navedeni broj ispod fotografije navedene kreme. I to je bio moj posljedni spas. Uspio sam! Bog je valjda uvidio moje muke i poslao mi čudotvornu mast koja me u potpunosti izliječila. Svaki dan sam je redovito namazao na tijelo nekoliko puta bio sam uistinu sretan kada sam uvidio poboljšanje na vlastitoj koži. Rane su nestale u roku 3 tjedna, crvenila više nema, a kore na glavi su otpale čak nakon 4 nanošenja kreme. Nisam mogao vjerovati da sam se nakon toliko patnje konačno izliječio. Nebiste vjerovali, ali moja koža izgleda kao koža novorođenčeta. Ovim putem se prvo želim zahvaliti dragom Bogu koji me sa puta pakla poslao na put cvijeća, a zatim se najviše zahvaliti gospodinu Andriji kojeg sam kontaktirao vidjevši čudotvornu mast u novinama, te koja je bila spas za normalan nastavak mog života. Gospodine Andrija veliko hvala na vašoj preporuci zbog koje se osjećam kao da sam se ponovno rodio

IVAN, MOSTARI

UZ PRIRODNU BILJNU MAST OPET HODAM NORMALNO

Imao sam problem sa zglobom na nozi, pa mi je sve teže bilo hodati i obavljati uobičajene poslove, pa i raditi. Otišao sam liječniku, obavio preglede i prepisao mi je tablete. Naravno, pio sam ih po preporuci i bilo mi je bolje, ali nakon teškog fizičkog rada opet bi me boljela noga i ponovno mi je bilo teško hodati. Svaki put kad bih stao na tu nogu probadala me oštra bol, a pri hodanju svaki je korak bio bolan i mučan. Zato sam, vidjevši reklamu, odlučio nabaviti Andrijinu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka. Nisam imao što izgubiti, mislio sam. Nakon samo nekoliko dana primjene ovog biljnog pripravka već mi je bilo bolje i lakše sam podnosio teži rad i napor hodanja. Već prvih dana korištenja Prirodne masti, kada bih namazao bolni zglob i nekoliko minuta utrljavao kremu, mogao sam opet normalno hodati i stajati bez boli u nozi, a kad bi se uvečer bol i vratila, bila je puno slabija nego prije. Što dulje koristim mast, sve mi je bolje. Sada opet hodam normalno, a bolove više skoro i ne osjećam. Mažem se i dalje redovito i siguran sam da mi je Prirodna biljna mast u tome pomogla kao i u to da ću njenim redovitim korištenjem uspjeti sasvim izliječiti svoj bolni zglob.

STJEPAN

SPASILA ME PRIRODNA BILJNA MAST

Godinama patim od bolova u leđima i nogama, ali kad mi je ove zime počelo trnuti u području trtične kralježnice, znao sam da moram nešto poduzeti. Mjesec dana me boljelo toliko da se nisam mogao pomaknuti. Naravno, radi toga nisam mogao ništa raditi, ali nisam se od bolova mogao opustiti niti ležeći ili sjedeći. Svaki mi je položaj bio bolan i shvatio sam da moram nešto promijeniti. Tražeći način kako bih si pomogao, doznao sam za Prirodnu biljnu mast gospodina Andrije i odlučio pokušati. Nemam što izgubiti. Ali na kraju, dobio sam jako puno, a izgubio sam samo bol koja me je mučila. Naručio sam Prirodnu biljnu mast i počeo se mazati, a rezultati su se vrlo brzo pokazali. Potrošio sam dosad samo jednu kutiju Prirodne biljne masti, ali mazao sam cijelu kičmu te noge, tako da nije prestala samo bol i trnjenje u trtičnom dijelu, nego cijelom dužinom kičme i u nogama. Spasila me Prirodna mast gospodina Andrije. Sada se ponovno mogu kretati i živjeti bez boli i na tome sam neizmjerno zahvalan, a svima koje muče slični problemi, toplo preporučujem da i oni naruče Prirodnu biljnu mast jer ona istinski uklanja bol.

NIKOLA S., ZAGREB

ŠOKIRANA SAM DJELOTVORNOŠĆU PRIRODNE MASTI

Muž je mast kao poklon za rođendan dobio Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Budući da već 3-4 godine imam neke fleke po koži, bradavice, koje su narasle veličine palca, odlučila sam ih time probati namazati. I iskreno rečeno, šokirana sam. Potrošila sam manje od pola masti i otpalo mi je samo od sebe. Imala sam i dvije virusne bradavice, na nozi i tijelu, pa sam i njih mazala. I evo, jedna je otpala, druga se suši i ona će otpasti – pokazuje gospođa Zdenka. To je razlog da je Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka pokušala primijeniti i za svoje druge tegobe. – Već sam u godinama, teško se sagnuti, čučnuti, ustati, pa sada mažem i koljena i prezadovoljna sam – kaže i pokazuje potkožno zadebljanje na ključnoj kosti koje je također počela mazati ovim pripravkom vjerujući da će joj pomoći.

– Mast fino miriši, lako se maže. Gospodin Andrija mi je objasnio da je važno namazati određeno mjesto i nježno trljati desetak minuta, pa sada tako radim. Iskreno bih preporučila svakome tko ima nekih tegova da proba Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka jer sam se uvjerila da djeluje. Bit će mi drago ako još nekome pomogne. To kažem iz srca, a vjerujte, nisam sklona pohvalama. No, kako sam se uvjerila u djelotvornost ovog biljnog pripravka, a budući da mi je muž bolestan, uzela sam za njege i neke ljekovite biljne eliksire gospodina Andrije. Tek ih je počeo piti, ali se nadam se da će mu pomoći kao što je meni pomogla Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka. Mirovine nisu velike, ali mislim da je ovo dobro uložen novac u naše zdravlje.

ZDENKA

ANDRIJINA MAST MI JE UKLONILA BOLOVE

Andrijina Čudotvorna mast pomogla mi je da otklonim bolove u koljenu i u leđima. Moj posao je takav da je opterećenje na zglobove, a posebno na kralježnicu, veliko, pa su s godinama bolovi bivali sve veći. Otkako sam počeo primjenjivati Čudotvornu mast bolovi su prestali i lakše se krećem. Čudotvornu mast sada primjenjujem redovito i nemam bolova.

Rad u prašini oslabio mi je imunitet, a uspio sam ga oporaviti zahvaljujući Andrijinom sirupu od ljekovite a malo cijenjene biljke koprive. Sirup od koprive pio sam 2-3 puta dnevno razrijeđen kao sok i ubrzo sam osjetio da mi se vraća snaga i da mi je cijeli organizam jači, zdraviji i otporniji“ posvjedočio je prije dvije godine Božo T., iz slavonskoga mjesta Donji Andrijevci koji je u biljnim pripravcima gospodina Andrije našao olakšanje otklonio svoje zdravstvene poteškoće.

Nedavno se ponovno javio. Kako život donosi različite nove nedaće, upravo se to dogodilo i njemu. Doživio je prometnu nesreću u kojoj je natukao prsa i ozlijedio vratnu kralježnicu. Ponovno bolovi koji su mu onemogućavali normalan život, bilo je teško i disati i kretati se, ležati i spavati. Pozitivno iskustvo koje je imao kod prve primjene Čudotvorne mati ponukali su ga da ponovno posegne za istom terapijom. Mazao je prsa i vratnu kralježnicu Čudotvornom masti gospodina Andrije u kojoj su sadržani ljekoviti sastojci deset biljaka i stanje mu se vidno poboljšalo. Zato sa zahvalnošću ističe kako ga je Andrijina čudotvorna mast i drugi put vratila u život i omogućila mu da funkcionira bez bolova.

BOŽO

ZAHVALJUJUĆI PRIRODNOJ BILJNOJ MASTI OPET MOGU HODATI BEZ BOLOVA

Zbog bolova u nogama, koji su mi otežavali hodanje, pila sam tablete protiv bolova. No ti lijekovi su samo blokirali osjet boli, ali nisu otklanjali osnovni problem, pa čim bi djelovanje tablete popustilo bolovi bi se vraćali. Zato sam počela koristiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije čim sam za nju čula. I stvarno, otkako se mažem ovom istinski čudotvornom masti opet mogu hodati bez bolova i više ne trebam piti tablete da bi bol prošla. Zato iskreno svima preporučujem Čudotvornu mast svima koji imaju ovakve tegobe i kojima je zbog bolova otežano svakodnevno kretanje o obavljanje osnovnih poslova, jer ona uistinu djeluje i tamo gdje liječnici više ne mogu pomoći.

Nedavno sam Čudotvornu mast preporučila gospodinu koji ima giht, ispucale ruke te jake bolove koje uzrokuje giht. Čim je počeo koristiti ovu mast obavijestio me je da mu je puno bolje i radostan je što je poslušao moj savjet.

Zato zahvaljujem gospodinu Andriji, a Čudotvornu mast koju proizvodi koristeći blagotvorno djelovanje ljekovitoga bilja iskreno preporučujem svima koji imaju slične tegobe.

ŠTEFANIJA

HEMANGIOM SE POVUKAO UZ PRIRODNU BILJNU MAST OD DESET LJEKOVITIH BILJAKA!

Prije nešto više od godinu dana na usnici mi se pojavila tamna izraslina veličine glavice pribadače. To me je zabrinulo, pa sam otišla na pregled dermatologu koji mi je rekao da je ta izraslina hemangiom i da tu nema lijeka. Moguć je, doduše, odstraniti da kirurškim zahvatom, ali mi on to ne bi preporučio.

Pomirila sam se s tom, iako me je izgled izrasline sve više zabrinjavao, budući da se počela sve više izdizati od ruba usnice.

No, prije mjesec i pol u jednom sam časopisu ugledala oglas za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Budući da imam dosta problema sa zglobovima, odlučila sam naručiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka kako bih umanjila bolove u zglobovima. Kad je mast stigla, pročitala sam da je ta prirodna mast djelotvorna kod mnogih drugih zdravstveni problema i tako sam, osim zglobova, nekoliko puta namazala i usne Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka.

Prije nekoliko dana, na moje veliko iznenađenje, primijetila sam da se izraslina smanjila za polovicu, tako da se gotovo uopće više ne primjećuje.

Jako sam sretna i zadovoljna zbog toga, pa ću se i dalje mazati Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koju bih preporučila svima koji imaju zdravstvene tegobe.

MARIJA JANKOVIĆ

POUZDANO DJELOTVORNI ANDRIJINI BILJNI PRIPRAVCI

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka je poseban pripravak koji ima snažno djelovanje, u što sam se i osobno uvjerila. U Njemačkoj ima svega, ali ovakve biljne kreme nema. Glas o njoj opravdano se pročuo i izvan Lijepe Naše, jer uistinu djeluje. Imala sam nekoliko godina problema sa zglobovima. Posebno su me mučili bolovi u nogama koje su isto bile i otečene. Pila sam razne lijekove, poboljšanje bi bilo trenutno, a poslije bi se sve opet vratilo. Osim toga, lijekovi su mi stvorili probleme u želucu, pa se sve vrtjelo u krug. Kad pijem lijekove bolovi u zglobovima bili su manji, ali me bolio želudac i obrnuto. Onda mi je prijateljica rekla kako joj je prirodna biljna mast gospodina Andrije promijenila život. Imala je snažne bolove u koljenima, koji su uz tretman s ovim biljnim pripravkom potpuno nestali. Odlučila sam i ja pokušati, pa sam naručila sam prirodnu mast. Već nakon tjedan dana primjene osjetila sam veliko poboljšanje. Bol se smanjivala i oteknuća su bila sve manja. Javila sam se gospodinu Andriji. Razgovarali smo o mojim zdravstvenim problemima, pa mi je preporučio da uz primjenu ljekovite biljne masti pijem i biljnu tinkturu Čistač krvnih žila. S pouzdanjem sam prihvatila njegov savjet. Tinktura mi je stvarno smirila bolove u želucu, a usto je i odličan diuretik, pa mi je pomogla i kod oticanja nogu. Nakon dva mjeseca primjene biljne masti i u kombinaciji sa tinkturom, moji problemi su potpuno nestali. Zahvaljujem gospodinu Andriji i svima koji imaju zdravstvenih problema bih preporučila da mu se obrate.

G. S., MÜNCHEN, NJEMAČKA

PREZADOVOLJNA SAM UČINCIMA PRIRODNE BILJNE MASTI OD 10 LJEKOVITIH BILJAKA!

Noge su mi bile jako crvene i otečene, a kad sam ih počela mazati Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koju priprema gospodin Andrija, počelo je prolaziti i sada je sve u redu. Noge su mi bile crvene i imala sam neke piknje koje su dosta svrbile, a to mi je bilo od nečega što su posipali po hodniku. Drugi sam dan na televiziji čula upozorenje roditeljima da paze na djecu, jer to je kao živa. Potrošila sam dvije kutije biljne masti gospodina Andrije i prezadovoljna sam kako je to prošlo i što sam se riješila tog neugodnog crvenila, svrbeži i oteklina. Preporučila bih je svakome jer mi je stvarno pomogla. I gospodinu Andriji želim da dugo radi te masti – kaže 94-godišnja gospođa Mira iz Zagreba.

Prirodna biljna ljekovita mast koju proizvodi gospodin Andrija Beraković udružuje snagu čak deset ljekovitih biljaka poznatih u narodnoj medicini kroz stoljeća i primjenjiva je pri otklanjanju brojnih tegoba kod svih dobnih skupina, od djece do građana u poznim godinama. Ova Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka otklanja bolove u zglobovima, kralježnici i mišićima uzrokovane iščašenjima i puknućima, artritisom i gihtom, križoboljom ili reumom, pomaže kod upaljenih i proširenih vena, hematoma, hemoroida, kod raznih upala i problema na koži, od psorijaze do dekubitusa, ali je izvrsna i za njegu kože, od ispucale i zadebljane kože na stopalima, laktovima i koljenima do iritacije izazvane suncem ili raznih manjih rana, ogrebotina i čireva. Prirodna biljna ljekovita mast djelotvorna je i pri uklanjanju cisti na dojkama, te brojnih drugih poteškoća, a pomaže u vraćanju pokretljivosti tijela i smanjenju oteklina u nogama izazvanih različitim uzrocima.

MIRA (94)

NISAM MOGLA HODATI 11 GODINA

Poštovani gospodine Andrija,

Želim Vam zahvaliti na Prirodnoj biljnoj masti od 10 ljekovitih biljaka koju sam od Vas kupila, jer mi je promijenila život. Jedanaest godina nisam mogla normalno hodati. Zbog pogrešnog liječenja u bolnici zatezali su me mišići i tetive u nogama. Svaki je korak bio težak. Naravno da sam u ovih jedanaest godina poduzimala sve što sam mogla, probala sam sve postojeće kreme iz ljekarne, ali nije mi ništa pomoglo. Onda se dogodilo čudo kada sam se počela mazati Vašom Prirodnom biljnom masti od 10 ljekovitih biljaka. Devetog dan korištenja Vaše ljekovite masti prestale su me zatezati tetive u nogama.

Prirodna biljna mast mi je pomogla i da se riješim boli u leđima. Naime, dovoljno je samo jednom nanijeti i umasirati kremu u bolni dio leđa i bol jako brzo prestaje. Zato sam se počela mazati i čim osjetim bol i u drugom dijelovima tijela. Kad me bilo gdje zaboli, bol prestaje nanošenjem Prirodne biljne masti od 10 ljekovitih biljaka. Zato ću i dalje nastaviti koristiti kremu, pa ću Vam javiti svoja iskustva i kako sam reagirala na Prirodnu biljnu mast od 10 ljekovitih biljaka. Želim Vam puno zdravlja i da i dalje pomažete ljudima kao što ste pomogli meni, jer sam zahvaljujući vašoj ljekovitoj masti ponovno, nakon jedanaest godina, počela normalno hodati i živjeti. Lijepi pozdrav

JASNA, PULA

UZ ČUDOTVORNU SUPER-MAST, SVE JE DRUGA PRIČA

Dugo sam znala da gospodin Andrija pripravlja svoju Prirodnu biljnu mast od mješavine ljekovitoga bilja. Čitala sam o tome u novinama i bilo mi je zanimljivo, te sam sačuvala reklamu. Nasreću, jer kad mi je počela bol, koja se od donjeg dijela leđa širila u lijevu nogu sve do gležnja, u desni kuk, stopala, a posebno pete, sjetila sam se toga i potražila reklamu, našla telefonski broj i naručila Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije.

Jako su me boljele pete, noge, kukovi, leđa, što god da sam radila i kad god bih pokušala hodati. Pri ležanju nikako nisam mogla naći dobar položaj. Kako god legnem, bilo je bolno, a to znači da mi nije bilo odmora ni danju ni noću. I kretanje mi je bilo otežano. Nisam mogla uz stepenice, nego tek jednu po jednu.

Odmah sam naručila pet kutija Andrijine super masti i sad je sve druga priča.

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koju od ljekovitoga bilja priprema gospodin Andija stvarno je učinila čudo. Pomogla mi je puno. Omogućila mi je da se lakše krećem, da mogu spavati i odmoriti se. Uvjerila sam se u djelovanje ove ljekovite masti i naručila sam još tri kutije.

Zato, gospodine Andija, od srca Vam hvala. Hvala što postojite. Hvala što nam pomažete.

MARIJA B.

POMLADILA ME ČUDOTVORNA MAST I BILJNI ELIKSIRI

Gospodin Borislav iz Zagreba ima 92 godine. Mnogi će reći kako je normalno u njegovim godinama da ga bole zglobovi i kosti, da ga bole leđa, da se teško kreće, da mu i bubrezi i želudac i jetra, slezena, pluća, srce, slabije radi, da ima problema s tlakom, probavom… Puno je toga prešlo preko njegovih leđa. Koliko koraka, koliko tereta… Sve to ipak nije razlog da, unatoč poznim godinama, svakodnevno trpi bolove, pomiri se sa slabom pokretljivošću i prepusti nemoći. Zato, kad je saznao za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, sto posto prirodni pripravak od ljekovitoga bilja koji proizvodi gospodin Andrija, odlučio ga je isprobati. Naručio je Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i počeo se mazati.

– Za razliku od drugih krema i gelova koje sam ranije koristio, ova mast ne žari i ne hladi, jednostavno nakon kratkog vremena osjetite olakšanje. Osim toga, ova Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka nije samo za zglobove i kosti ili samo za mišiće. Osim što pomaže kod bolova, ona i njeguje istanjenu i suhu kožu, smiruje upaljene vene, poboljšava cirkulaciju. Omogućila mi je bolju pokretljivost, veću samostalnost i sigurnost, vratila raspoloženje. Ma, vratila mi je mladost – kaže gospodin Borislav.

U razgovoru s gospodinom Andrijom, kojemu je pričao o svojim zdravstvenim poteškoćama, odlučio se za još dva proizvoda. Sada koristi i alkoholne biljne tinkture – Čistač dišnih puteva i pluća koja pročišćava i jača krv, poboljšava rad mozga i srca, smanjuje upalne procese, pomaže kod reume i gihta, povećava razinu C vitamina… te Čistač krvnih žila koji ublažava upale zglobova, artritis i artrozu, pomaže kod povišenog krvnog tlaka, potiče rad jetre, bubrega i prostate, poboljšava rad želuca, čisti crijeva i normalizira crijevnu floru… Tinkture mu također pomažu da vrati životnu snagu i lakše obavlja svakodnevne poslove.

– Uz ova tri pripravka osjećam se puno bolje, pokretnije, sigurniji sam, samostalniji, bolje raspoložen. Bolje spavam i budim se odmorniji. Zapravo, osjećam se i bolje i mlađe zahvaljujući biljnim pripravcima gospodina Andrije. Zato bih svakome preporučio da koristi njegovu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljakai eliksire, jer djeluju i poboljšavaju kvalitetu života – kaže gospodin Borislav koji se ni u 92. godini ne predaje.

BORISLAV (92)

UZ PRIRODNU BILJNU MAST NESTALE BRADAVICE

Uvjerila sam se u moć Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, iako nisam sklona korištenju biljnih pripravaka. Naime, imala sam na pregibu kože nekakvu bradavicu, veliki madež, koji mi je izazivao probleme i trebalo ga je kirurški ukloniti. Ali znate kako čovjek najmanje vodi računa o sebi, pa sam odgađala odlazak liječniku, a onda se dogodio prvi lock-down i sve je stalo. Isto tako, moja je kći po rukama imala puno virusnih bradavica, sigurno 10-15. Međutim, prenijela ih je i na lice, pa je imala jednu na usni i jednu na bradi. Otišli smo liječnici i ona joj je dala uputnicu za odjel dermatologije kako bi joj te bradavice spalili. Tada se dogodio lock-down zbog koronavirusa i shvatili smo da ćemo morati čekati da bolnica opet počne normalno raditi. Moja majka mi je onda ponudila da uzmem Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka kojom se ona mazala i predložila da probamo s njom ukloniti bradavice. U posebnu sam posudicu izdvojila malo Prirodne biljne masti i dala kćeri neka se maže. Rekla sam joj neka se maže, ništa ju to ne košta, a ako prođe neće morati u bolnicu. Mazala je stvarno redovito nekih mjesec dana i kad je prvi put otišla na more na kupanje, vratila se kući bez ijedne bradavice. Uopće ne znam kako, ali bradavice su nestale. Kad sam to vidjela, uvečer sam uzela Prirodnu biljnu masto od 10 biljaka i počela mazati svoj madež. Mazala sam redovito, svaku večer prije spavanja. I evo, madež je sada sveden na minimum. Nije nestao, ali jako se smanjio i nema potrebe da ga idem u bolnicu uklanjati, jer mi više ne predstavlja problem. Moja mama, koja je prva nabavila Prirodnu biljnu mast od 10 ljekovitih biljaka, mazala je nekakve fleke koje je imala po rukama i fleke su joj se smanjile. Koristila ju je i za njegu lica, a koristi i dan danas za sve. Posebno mi je drago što je Prirodna biljna mast pomogla mojoj kćeri, jer i kad ne bi išla na spaljivanje, liječnici bi joj vjerojatno prepisali neku mast koja sadrži kortikosteroide, a znate što oni izazivaju u tijelu. Prirodna biljna mast je prirodna, a djelotvorna. Kako sam od gospodina Andrije naručivala Prirodnu biljnu mast, poklonio mi je i tinkturu koju je moj muž odlučio probati jer ima kolesterola u krvi pa ćemo vidjeti hoće li mu pomoći da se kolesterol smanji. Zaista smo oduševljeni Prirodnom biljnom masti jer smo se sami uvjerili da čudotvorno pomaže.

DIANA

ANDRIJINI BILJNI PRIPRAVCI PRAVO SU ČUDO

U novinama sam vidjela biljne pripravke gospodina Andrije. Pošto sam imala zdravstvenih tegoba odlučila sam ga nazvati i pitati za proizvode. Za visok krvni tlak, preporučio mi je Alkoholnu biljnu tinkturu Čistač krvnih žila i od kako ga koristim osjećam se puno bolje, ne osjećam više nelagodu i šumove u glavi kao prije. Također sam imala probavnih tegoba, nadutost, grčeve i nervozu u želucu. To mi je nestalo korištenjem alkoholne biljne tinkture Čistač dišnih puteva i pluća. Godinama se borim sa sitnim bradavicama na vratu, i jedino mi jePrirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka pomogla, sve su se bradavice povukle već nakon mjesec dana umazivanja. Mažem se svako jutro i večer te mi je koža lica meka i njegovana, sa svojih 49 godina nemam bore ni po licu ni po vratu. Prije sam koristila skupocjene kreme i ni jedna mi nije pomogla kao Prirodna biljna mast. Redovitim korištenjem biljnih pripravaka osjećam se odlično, a koža mi je zahvalna na regenerativnoj snazi biljaka. Preporučila bih njegove proizvode svakoj osobi. Uz to narudžbe i dostava su brzi, pouzdani i za svaku pohvalu.

SANDRA, ZABOK

BEZ ANDRIJINE KREME VIŠE NE MOGU

Otkako koristim Andrijinu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka život mi se uvelike promijenio. Osjećam se puno bolje, pokretniji sam, nemam bolove i mogu puno toga što mi je ranije bio veliki problem. Najveći problem bile su mi ruke, jer šake gotovo nisam mogao otvoriti, a to me onemogućavalo u obavljanju svakodnevnih, običnih stvari. Kako sam se počeo mazati Andrijinom kremom, šake su odjednom postale pokretne i više mi to nije problem. Osim toga, jako su me boljela koljena, pa sam počeo mazati i njih. I gle čuda, više me ni koljena ne bole, pa hodam puno lakše, tako da se mogu kretati, a to puno znači. Boljoj pokretljivosti pridonijelo je i otklanjanje bolova u lumbalnom dijelu kralježnice. Leđa su me jako boljela, a otkako se mažem Andrijinom Prirodnom biljnom ljekovitom kremom i to je prošlo, pa sam ne samo pokretniji nego i bolje raspoložen. Dakle, uz ovu kremu uvelike mi se poboljšao život. Mogu puno toga što ranije nisam mogao, a da vam ne pričam kakav je to osjećaj kad vam se vrati nešto što vam je bilo oduzeto i kad možete napraviti ono što vam je ranije izazivalo bol. Cijeli život mi se promijenio. Na dobro se lako naviknuti i zato bez Andrijine Prirodne biljne ljekovite kreme više ne mogu.

MARKO, SVETI IVAN ZELINA

PRIRODNA BILJNA MAST OTKLONILA PROFESIONALNE TEGOBE

Do Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije došla sam preko svoje kume. Ona je stara žena i jako su je boljele kosti pa kad je doznala za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije naručila si je stvarno joj je pomoglo. Onda je dala i meni malu bočicu masti da si pomognem. Naime, istegnula sam ligamente i nosila gips deset dana, a kad sam ga skinula mazala sam se tri puta na dan. Nije me boljelo i poslije četiri dana sve mi je prošlo, mogla sam hodati bez štaka. Čak sam išla i na grob svom pokojnom suprugu, a to je pola sata pješice. Ja inače na poslu peglam, a to je težak posao. Jako me je počelo boljeti desno rame, nisam više mogla držati peglu, a da vam ne pričam kako mi je bilo kad poslije posla dođem kući. Onda sam i rame počela mazati ljekovitom Prirodnom biljnom masti i jako mi je pomoglo. Evo, sada mogu podići ruku bez problema i sada mi je puno lakše raditi. Zato zahvaljujem gospodinu Andriji i svima bih preporučila ovu Prirodnu biljnu mast. Najprije sam si naručila dvije male kreme, a onda kad sam pokazala Prirodnu biljnu mast kolegicama na poslu i rekla im koliko mi je pomoglo. One su vidjele koliko mi je bolje, a kako i same imaju sličnih problema, odmah su si naručile njih četiri svaka po jedu veliku kutiju Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, a i ja sam ponovo naručila jednu veliku, da se mogu redovito mazati. One su se također mazale i rekle su da im je kao i meni puno bolje. Zato bih i drugima uvijek preporučila Prirodnu biljnu mast gospodina Andrije jer mi je puno pomogla.

ŠTEFANIJA, PETROVSKO

SVOJE ŽIVOTNO SVJEDOČANSTVO DARUJEM ČITATELJIMA

Gospodin Mijo iz Bistre u Hrvatskom zagorju kupio je jednu veliku kutiju Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i puno mu je pomogla. Kaže: – Boljela me je noga, palac i prst do njega i čim sam uzeo Prirodnu biljnu mast i počeo mazati na bolno mjesto, za kratko vrijeme sve smo riješili. Sad sam kupio i drugu kutiju Prirodne biljne masti od 10 ljekovitih biljaka za drugu nogu, i nadam se da će isto tako biti dobro. Zato gospodin Mijo ističe: – Preporučio bih i drugima Prirodnu biljnu mast i to ne samo za nogu, nego i za druge stvari jer sam mazao i ruku i također mi je pomogla. Jako sam zadovoljan što sam saznao da postoji Prirodna biljna mast koju proizvodi gospodin Andrija i što sam se odlučio pokušati riješiti svoje bolove uz pomoć te masti. Naime, Prirodna biljna mast, u kojoj su sadržani ljekoviti sastojci deset biljaka može se primjenjivati za otklanjanje raznih tegoba vezanih uz krvožilni sustav (proširene i bolne vene, hemoroidi, hematomi), kosti (prijelomi), mišiće, zglobove… Učinkovita je kod raznih upala (reuma, artritis, giht i sl.), blagotvorno djeluje na kožu (manje rane, čirevi, crvenilo i prhutanje izazvano različitim uzrocima, alergijske i slične reakcije, akne…), a usto i njeguje kožu. Prirodna biljna mast djelotvoran je biljni pripravak koji nam pomaže da se riješimo bolova koji nam ograničavaju svakodnevne aktivnosti i omogućava da živimo bolje i kvalitetnije.

MIJO

PRIRODNA BILJNA MAST PRAVO JE OTKRIĆE

Za mene je Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka uistinu čarobna. Moji mišići su jako zahvalni što sam ju pronašla, jer moje napeto mišićje petnaest minuta nakon upotrebe ove masti postaje opuštenije i mekanije, za neka dva sata bude tako gipko kao da se nikad ništa nije dogodilo. Nekad tu kremu trebam mazati dvaput dnevno, nekad jednom, nekad u dva dana jednom, sve ovisi o stanju mog mišićja, ali svaki put sa savršenim efektom. Zahvalna sam i gospodinu Andriji i postojanju ove prirodne biljne ljekovite masti, jer me zaista riješilo jednog jako neugodnog osjećaja. Dosad sam potrošila dvije kutije i imam ju namjeru trošiti i dalje, kad god treba i za čega god mi bude zatrebala, jer istinski pomaže. Osim toga, prije dvije-tri godine sam ozlijedila potkoljenicu lijeve noge. Teško je zarastalo, a kada je zaraslo ostao je ružan ožiljak i ružna boja na koži, oko dva milimetra širokog ruba. Kako sam došla do ljekovite masti, mislila sam ako ova čarobna mast pomaže mišićju, probat ću namazati i kožu. One ružne mrlje na koži danas gotovo nema, ponovno zahvaljujući čarobnoj masti. Koristila sam ju dosad i koristit ću ju dok god gospodin Andrija bude mast proizvodio. Svatko tko misli da bi mu mast pomogla, toplo ju preporučujem. Vaš je izbor i ocjena je vaša.

GORDANA R., ZAGREB

PRIRODNA BILJNA MAST OTKLONILA MI JE BROJNE PROBLEME

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije koristim već duže vrijeme i pomogla mi je za što god da sam je koristila. Ova mast otklonila mi je kostobolju. Otkako se njom mažem više me ne bole ni leđa ni vrat, a ne bole me ni koljena pa se mogu lakše kretati i raditi. Hodam i saginjem se bez bolova te sam jako sretna što sam doznala za ljekovite pripravke gospodina Andrije, što sam ih kupila i što su mi otklonili sve tegobe koje sam imala prije. Prirodna biljna mast također je pomogla i mojoj unuci koja je imala probleme s kožom na licu, no nakon primjene ove ljekovite Prirodne biljne masti njezino lice je čisto. Zahvalna sam Bogu što nam je poslao gospodina Andriju i preko njega i njegovih ljekovitih pripravaka omogućio da umanjimo zdravstvene poteškoće i živimo bez bolova.

<br /> DARINKA

SVOJE ŽIVO SVJEDOČANSTVO DARUJEM ČITATELJIMA

Imala sam kostobolje i križobolje te sam posegnula za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Mast i masaža su me spasile. Danas Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koristim kada mi se na tijelu pojave lišajevi , bradavice, opekotine... Pomaže pri svemu. Danas tu Prirodnu biljnu mast uvijek imam u kući i ništa mi drugo nije potrebno. Svima preporučujem njeno korištenje, nije preskupa, a pomaže kod brojnih tegoba. Za razliku od krema iz ljekarni, za sve tegobe dovoljna je samo Prirodna biljna ljekovita mast. Pomogle su mi tinkture gospodina Andrije. Imala sam eroziju želuca, peptički ulkus i nestalo je krvarenje. Gospodin Andrija mi je savjetovao da umjesto lijekova koristim njegovu tinkturu te čajeve i bio je u pravu. Stvarno sam se izliječila. Danas tinkturu uzimam preventivno, po jednu žlicu svako jutro. Popravila mi se probava, stvarno se osjećam bolje, čak sam prezadovoljna. Drago mi je što gospodin Andrija ima dar i zna pripravljati mast i tinkture koje nam pomažu. Mislim da mu je dragi Bog podario tu moć i da su njegovi pripravci od dragoga Boga. Neka zato dragi Bog poživi gospodina Andriju da se i dalje time bavi i da nam pomaže svojim prirodnim mastima i tinkturama.

GOSP ANKICA B.

 GOSPODIN ANDRIJA NAS JE IZLIJEČIO

Građevinarac sam i fizički puno radim , ali u svemu su me ometali bolovi u leđima. Nisu mi pomogle ni jedne tablete koje sam pio. Onda sam upoznao gospodina Andriju koji mi je preporučio Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka .Odlučio sam pokušati i već nakon nekoliko dana mazanja bolovi u leđima su prošli i ponovno sam mogao raditi. Kako sam iza uha imao izraslinu , za koju mi je lječnik rekao da je nekakav tumor i dao mi antibiotike koje sam pio ali se ništa nije povuklo, odlučio sam i to namazati Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, Začudo i ta je kvrga nestala zahvaljujuči čudotvornoj kremi gospodina Andrije. Biljni pripravci gospodina Andrije pomogli su i mojoj supruzi koja je imala ginekoloških problema. On joj je preporučio svoje biljne  tinkture. Ona je pila i nakon nekog vremena bolovi su nestali. Zahvalni smo gospodinu Andriji na pomoći koju nam je pružio svojim biljnim pripravcima. Sada vjerujemo da je priroda lijek i znamo da su pripravci gospodina Andrije djelotvorni.

KARLO

CISTA NESTALA NAKON PRIMJENE PRIRODNE BILJNE MASTI OD 10 LJEKOVITIH BILJAKA

Brojna su svjedočanstva ljudi koji su iz raznih razloga odlučili koristiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka o njenom čudotvornom blagotvornom djelovanju.  Mnogi ju na početku uzimaju s rezervom , jer ju nije preporučio liječnik , ali i s velikom nadom jer traže pomoć tamo gdje službena medicina više ne može pomoći ili ne pomaže dovoljno.. Ipak, brzo se svi uvjere u njenu djelotvornost i pomoć kod raznih oboljenja ili oštećenja te zahvaljuju gospodinu Andriji koji im je svojom kremom pomogao i istovremeno iskreno i od srca preporučuju i drugima da si pomognu i koristeći ovaj biljni pripravak B.S. (72 ) iz Zagreba kaže – kupila sam Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina ANDRIJE. Trebala sam ju jer sam imala cistu na prsima. Nisam potrošila više nego jednu i pol kutije kreme i cista je nestala. Bila sam kod liječnika i on se začudio kada je vidio da je cista nestala. Rekla sam mu da sam upotrebljavala Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka od gospodina Andrije, a liječnik mi je rekao da mi je to pomoglo i neka ju i dalje koristim. Zato zahvaljujem gospodinu Andriji, a kremu preporučujem svima , jer ju možete koristiti u svim prilikama , kao što ću je i ja i dalje upotrebljavati.

BRANKA SMRZLIĆ

PRIRODNA BILJNA MAST IZ TEMELJA MI JE PROMIJENILA ŽIVOT

Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije iz temelja je promijenila moj je život. Bolujem od artritisa i artroze oba koljena, a to znači bol, otečenost i ukočenost, osjetljivost na dodir i kretanje… dakle smetnje koje traju cijeloga dana, bez obzira krećem li se ili ne. Koljena sam operirala i danas koristim samo Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka kako bih si dodatno olakšala. Ova je ljekovita biljna mast potpuno prirodna, pa da ju mogu slobodno i bez ustezanja koristiti, s obzirom na druge dijagnoze koje imam. Koristeći Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije osjetila sam da vrlo brzo djeluje, smanjuje bol, oticanje koljene i pospješuje gipkost, čime opet umanjuje bolove kod kretanja. To me je vratilo u život i omogućilo mi da se krećem i radim puno više nego što sam mogla prije. Pokretnija sam, ali i vedrija, jer tko može biti raspoložen uz stalne bolove. Blažene ruke koje su je napravile. Hvala gospodinu Andriji, jer ja sam se preporodila.

ANDRICA SEKA OROŠNJAK

LJEKOVITA BILJNA MAST VRATILA ME JE U ŽIVOT

Poštovani gospodine Andrija,

Već deset godina imam problema s kostima i zglobovima vratne kralješnice, leđa, koljena, ruke i stopala. Dugo sam išla na fizikalne terapije, ali bez uspjeha. Doktori su govorili da nema pomoći i da samo stavljam hladne obloge i pijem razne tablete. Lijevo mi je stopalo potpuno deformirano, iskrivljeno i ima dvije ciste s gornje strane. Stalno je natečeno i užareno, a bolovi su nepodnošljivi. Dvije godine sam bila na bolovanju i na štakama, isprobavala sam sve moguće masti, gelove i tablete, ali poboljšanja nije bilo. Kći mi je govorila da bacam novac uzalud, a ja sam rekla da ću ipak pokušati još nešto, da ću naručiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, u nadi da će mi pomoći. Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka me je spasila. Mazala sam sve bolne kosti, a najviše stopalo. Svakim danom sam se osjećala bolje. Nakon mjesec dana bolovi su se smanjili, a kvrge na stopalu su nestale. Stopalo više nije natečeno i užareno, a moje prijateljice se čude i pitaju me što sam učinila da ponovno normalno hodam. Jedna od mojih prijateljica godinama pati od bolova u koljenima, a druga ima psorijazu po laktovima, pa sam im preporučila Vašu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i njihove tegobe su također nestale kad su se njome počele mazati. Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka koristim redovito za sve i svima je preporučujem jer je zaista čudesno djelotvorna. Dok sam koristila druge masti i gelove morala sam dobro oprati ruke od njih, ali ne i od Vaše masti od deset ljekovitih biljaka. Naprotiv, moja kći i ja njom mažemo lice, a odlična je i za ispucale usne. Ozljede i ogrebotine po rukama i nogama nestaju za tri dana. Zahvalna sam Vam, gospodine Andrija, jer sam u šezdesetoj godini počela ponovno živjeti.

BRANKA DJURICA, ŠIBENIK

NAKON 5 GODINA LAKŠE DIŠEM I RIJEŠIO SAM SE KAŠLJA!

Gospodin Dražen iz Prigorja Brdovečkog strastveni je pušač, radi čega je već pet godina teško kašljao. Iako s nepovjerenjem, na nagovor supruge Ivanke počeo je koristiti Alkoholnu biljnu tinkturu – Čistač dišnih puteva i pluća i svjedoči o svojim iskustvima. Najprije sam bio skeptičan prema tom proizvodu, ali otkako sam počeo koristiti Čistač dišnih puteva i pluća gospodina Andrije, osjećam se puno, puno bolje i želim s tim dalje nastaviti. Pušač sam i želim da mi se pluća očiste i da budem što bolje. Kašljao sam pet godina – svjedoči. Otkako sam počeo koristiti Alkoholnu biljnu tinkturu Čistač dišnih puteva i pluća, nakon kojih mjesec dana vidim da je bolje, osjećam poboljšanje i zato mislim nastaviti koristiti ovaj prirodni biljni ljekoviti proizvod. Poboljšanje sam osjetio već nakon što sam popio prvu polovicu bočice Alkoholne biljne tinkture – Čistač dišnih puteva i pluća. Smanjio se kašalj, drugačije sam se počeo osjećati i želim nastaviti piti i dalje, jer vidim da mi to koristi. Prezadovoljna sam jer me više ujutro ne budi svojim kašljem – dodaje supruga Ivanka i objašnjava: To je bilo nemoguće. Otkad pije Čistač dišnih puteva i pluća prestao je piti kavu, koju je godinama pio jako puno, ne pije više čak ni rakiju koju je nekada pio svako jutro. Prezadovoljna sam ovim proizvodom jer moj muž nema više problema u jutro s buđenjem, ne kašlje kroz dan, ne zapuše se toliko i puno je pokretniji. Bio je strašno usporen, vjerojatno su pluća na to utjecala. Zato ovaj biljni ljekoviti proizvod gospodina Andrije mogu preporučiti svakome tko god može i želi si to priuštiti, isplati se svake kune. Ima tableta razno-raznih, ali priroda je priroda. Bog je stvorio biljke koje nam mogu pomoći. Gospodin Dražen ističe: Prezadovoljan sam i preporučit ću svakome, posebno tko je pušač kao ja. Na žalost, još ne mogu baciti cigarete, ali hoću. Zato preporučujem svakome ovaj biljni ljekoviti proizvod, Alkoholnu biljnu tinkturu – Čistač dišnih puteva i pluća i bit će zadovoljan kao i ja.

DRAŽEN, PRIGORJE BRDOVEČKO

OTEKLINE SE SMANJUJU I POČINJEM SE KRETATI

Lice i tijelo ovoga mladića iz Čačinaca u okolici Našica bilo je sasvim izobličeno, a otkako je počeo koristiti Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka stanje se uveliko popravilo svjedoči njegova majka. Smanjen je otok, dobra je za rane, i on se jako dobro osjeća kad se namaže. A laganije su mu i noge. Ne znamo što mu se dogodilo, od čega. Ne znaju ni liječnici. Misle da su u pitanju limfni čvorovi. Otkako smo počeli prije dva mjeseca mazati puno je bolje. Može se i kretati kad se namaže, a inače nije mogao – svjedoči majka, koja je i doznala za Andrijinu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i odlučila pokušati njezinom primjenom smanjiti sinove velike zdravstvene tegobe. Kad namažemo Andrijinom Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka smanji se otok, izlazi voda. Liječnik kaže da je to dobro, da treba izaći što više vode. A bio je zdrav, hodao je normalno, vozio automobil i evo što se odjednom dogodilo. Kažu da je pun vode i ako to prsne, moglo bi otići na srce i pluća. Bio je u Osijeku tri mjeseca u bolnici i nije mu pomoglo. Dva limfna čvora na vratu operirao, ostale se liječnici ne usude dirati, kaže otac. Kad se namažem „Prirodnom biljnom masti od 10 ljekovitih masti“ mogu micati nogama, kretati se, mogu cijelo tijelo pomicati i bolje se osjećam – kaže Miroslav. Opao je i otok u koljenu a i ovi drugi otoci opadaju otkako je počeo primjenjivati Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, pa već može pomalo hodati, otići do wc-a sam. Obitelj je za „Prirodnu biljnu mast“ čula od Jure Antunovića kojemu su bile otečene ruke i pune rana, a uz pomoć Andrijine masti je ozdravio. Svjedočio nam je da nije rukama ništa mogao, pa je stalno masirao „Prirodnom biljnom mašću“ i prezadovoljan je, pa je i nama došao i savjetovao da uzmemo Andrijinu mast. Hvala Bogu, on je ozdravio, a mi se nadamo da će ozdraviti i naš sin kojemu je sada uz „Prirodnu biljnu mast“ već puno bolje. Otekline su manje i nadamo se da će sasvim splasnuti, a naš sin opet biti zdrav – ističu zabrinuti i zahvalni roditelji..

MIROSLAV

ZAHVALJUJUĆI ČUDOTVORNOJ KREMI NESTALE SU MI CISTE

Poštovani Andrija!

Kako Vam zahvaliti za Vašu Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka. Najbolju zahvalu ćete iščitati iz mojeg kontrolnog nalaza na kojem nema cista u roku od 5 mjeseci. Vjerujte mi da sam na prvu odlučila prihvatiti vašu priču o njenom učinku i sa tom nadom i vjerom redovito istu koristila. Za Vaš rad na pomoći svima nama želim i ovim putem reći jedno veliko ljudsko HVALA.

Imam tegoba s kralježnicom i slučajno mi je kolega u razgovoru spomenuo kako je njegova punica nabavila neku mast i da kad utrlja u koljena smanji joj bol. Ma, da mi je znati kakva je to krema, mazat ću i ja svoja leđa, prokomentirala sam. I tako mi je gospođa dala broj koji se nalazi na naljepnici, pa kad sam već dobila broj, nazvala sam. Tako sam se čula s gospodinom Andrijom, on mi je preporučio da probam, objasnio da je ljekovita mast na biljnoj bazi, opisao mi je za što djeluje, pa sam rekla da nemam što izgubiti ako probam. Odlučila sam pokušati iako nisam znala hoće li djelovati meni za moja leđa, ne misleći da može poslužiti i za nešto drugo. Tijekom ljeta bila sam na pregledu dojki i utvrđeno je da imam ciste. Nisam se baš jako uplašila, ali nije ugodno saznanje. Slučajno, dok sam mazala leđa, jer imam pomaknut disk, na poklopcu kreme pročitam da djeluje i na ciste. Bilo mi je to čudno i opet sam nazvala gospodina Andriju da ga pitam je li stvarno tako. On me pita imam li problema s cistama. Rekla sam mu da ih imam, devet, jedanaest, kako kada, jer se pojavljuju u obje dojke. On mi je predložio da probam mazati pa da javim rezultat. Rekao je da ima svjedočanstva kako je ženama pomoglo. I tako sam odlučila, kad se otuširam i mažem leđa, namazat ću i prsa. Bila sam redovita u tome. Navečer, nakon tuširanja, mazala sam redovito. A kako mi je doktorica, nakon što sam u sedmom mjesecu napravila, predložila da za tri mjeseca napravimo kontrolni pregled, jer prije tri godine nisam imala cisti. No, uspjela sam doći na kontrolu tek nakon pet mjeseci. Naravno. Čovjek očekuje da će nalaz biti bolji, da su se ciste smanjile, ne da ih je manje, samo da se nije proširilo. I nakon pregleda doktorica kaže da je sve uredu. Pitam ju gdje su ciste, a ona kaže: „Kako mislite ciste“? Pa bilo ih je kad sam bila na pregledu u sedmom mjesecu, objašnjavam. A ona veli: „Nemate nijedne ciste“! Na to sam stvarno zastala. „Doktorice, ja imam neku biljnu mast kojom sam se mazala, mislite li da mi je to pomoglo?“ pitala sam. Ona kaže: „Znaju se one same povući, a znaju jako dobro djelovati biljni pripravci“. Ja sam shvatila da je meni krema pomogla, jer ih je bilo puno, a dragi Bog zna pozadinu svega. Za leđa redovito radim vježbe, idem na dekompresiju u jednu privatnu kliniku, to ne propuštam, jer sam imala ukočenja koja bez injekcija nisu prolazila, pa lanjski sam Božić provela ležeći u krevetu. I onda sam krenula ujutro najprije vježbe na strunjači i tek onda vanj, redovito idem u šetnje, pokušavam što manje sjediti… Sa svim tim aktivnostima koristim i kremu. I za sada, hvala Bogu, sam dobro. I hvala Bogu da ima takvih ljudi i takvih proizvoda, jer kad čovjeka boli, nema što neće probati. Pa kad naiđete na ovakve rezultate, naravno da ste presretni i oduševljeni. Stvarno je ta Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije čudotvorna. Najmanje što mogu sada učiniti je posvjedočiti kako je meni pomoglo, u nadi da će to vidjeti i netko drugi tko ima sličnih problema i da će mu pomoći kao i meni. Treba probati i uvjeriti se.

EMILIJA D., SPLIT

REGULIRAO SAM POVIŠENI KRVNI TLAK I ŠEĆER!

Gospodin Ratko iz mjesta Sabunike u naselju Privlaka, uvjerio se u djelotvornost ljekovitih biljnih pripravaka gospodina Andrije i odlučio o tome posvjedočiti je, kako ističe, zdravlje je najpreče i želi svojim primjerom pokazati i drugima da mogu riješiti brojne zdravstvene probleme koristeći ove biljne proizvode koji liječe drevnom i prirodnom snagom bilja.

– Te sam proizvode vidio prije godinu dana u novinama i pratio sam reklame u „Studiju“, „Reflektoru“, „Slobodnoj Dalmaciji“… novinama koje čitam, i došao sam do zaključka da bih i sam trebao probati. Naručio sam više različitih proizvoda o čijim sam odlikama čitao u novinama. Tako sam izabrao alkoholnu biljnu tinkturu Čistač krvnih žila. Otkako sam ju počeo trošiti prije tri mjeseca, nemam problema s krvnim tlakom, nemam problema s povišenim šećerom u krvi. Ugrađen mi je stent, trošim lijekove koje su mi prepisali liječnici, ali sam neke prestao piti jer mi Čistač krvnih žila uravnotežuje zdravlje i otklanja tegobe koje sam imao. Zato sam ga odlučio uzimati cijelo vrijeme – veli gospodin Ratko i dodaje: – Što se tiče Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka, to sam se također uvjerio da je vrlo djelotvorna, jer sam ju dao svom šogoru koji ima bolove u nogama, koljenima i kičmi. Rekao sam mu kako to treba nježno umasirati, ne mazati debelo i da će mu to sigurno pomoći. Poklonio sam mu dvije kutije ove biljne masti, pa neka isproba i vidi hoće li mu biti dobro ili ne. Nakon što se počeo mazati, već nakon nekoliko puta, rekao mi je: To je jedino što sam do sada trošio a da mi pomaže.“ Tako od sada redovito naručujem Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka od gospodina Andrije za sebe, svoju obitelj i šogora. On je jako zadovoljan i kaže da ga je ta mast spasila. Sada sam uzeo pet kutija ljekovite biljne masti za šogora, jer ja još imam ono što sam prije naručio, a uzeo sam i dvadeset bočica alkoholne biljne tinkture, Čistača krvnih žila, i to nosim u Njemačku, deset meni, a deset šogoru. Kod kuće iz stare rezerve ostavljam dvije bočice Čistača krvnih žila, a i drugih pripravaka još imam, jer želim te ljekovite biljne pripravke imati uzase gdje god se nalazio. Gospodinu Ratku je 2006. ugrađen prvi stent. – Tada mi se pogoršao tlak, šećer… sve što je bilo zlo. Kada sam išao na operaciju rekli su mi i da mogu oslijepiti. Nakon operacije dobio sam lijekove koji su samo ublažavali tegobe, ali ih nisu i liječili, a ja želim biti onakav kakav sam cijeli život bio. Nikakve tablete, ni za glavobolju nisam pio. Sve to našao sam sada u ljekovitim biljnim pripravcima gospodina Andrije – kaže. Čistač krvnih žila, alkoholna je biljna tinktura u koju gospodin Andrija stavlja svoj autohtoni, domaći bijeli luk i još osam ljekovitih biljaka. Svima ju preporučuje kao prevenciju moždanog udara, za sprječavanje krvnih ugrušaka, za zdravije srce i sprječavanje aritmije, za želudac i probavu i još puno toga. Međutim, tinkturu treba piti najmanje dva mjeseca redovito, jer nište se ne može postići preko noći. Kad se postigne željena razina zdravlja, kasnije se može lagano održavati koristeći Čistač krvnih žila. Upravo je gospodin Ratko primjer stotina onih koji su se uvjerili u djelotvornost ovoga pripravka. – Mene nitko nije nagovarao, niti mi je itko iz obitelji nešto rekao, sam sam odlučio koristiti ljekovite biljne pripravke gospodina Andrije i najprije probao na sebi, a da prethodno nisam nikome ništa govorio. Uvjerio sam se u njihovu djelotvornost i nastavit ću ih koristiti, a to preporučujem i drugima, jer zdravlje je najpreče – poručuje.

RATKO, SABUNIKE

NESTALI SU BOLOVI U MIŠIĆIMA I ZGLOBOVIMA, OTICANJE U NOGAMA I KVRGE NA STOPALIMA!

Ne znam ni kako bih počela. Već deset godina imam problema s kostima, zglobovima, najviše s lijevim stopalom koje je bilo natečeno, puno kvrga, dvije ciste… Obišla sam sve doktore, prošla terapije, na štakama bila dvije godine, isprobala sve masti koje sam vidjela na televiziji i u novinama, sve tablete, dodatke… ništa nije pomoglo. Na kraju sam rekla: “Naručit ću još Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, pa ako ne pomogne, odustat ću”. Napravila sam dobru stvar. Kad sam se počela mazati, već u prvih petnaest dana bilo mi je lakše. Nakon par mjeseci kvrge su na stopalima nestale, noga više nije oticala, bolovi su se smanjili i ja sam se preporodila. Ova mast nije dobra samo za to, nego i za brojne druge tegobe, pa i za moje ruke koje su ispucale jer radim u vodi, ma za sve živo. Ne koristim više ništa od kozmetike i likarije, samo “Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka” gospodina Andrije. Već deset godina imam astmu. Pila sam tablete, koristila pumpice, ali to sam sada sve maknula i koristim alkoholnu biljnu tinkturu – “Čistač dišnih puteva i pluća”, kao i njegov ljekoviti “Sirup od cikle” za pomlađivanje kože, kose i kostiju za kosu. Preporodila sam se, u šezdesetoj godini napokon sam počela živjeti. Mogu normalno ustati, kvrge i bolovi su nestali. Ne do kraja, ali i dalje se mažem “Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka” gospodina Andrije i održavam ovo poboljšano stanje. Zato bih i drugima preporučila da iskušaju ljekovite biljne preparate gospodina Andrije, ja sam prezadovoljna. Prezadovoljna sam i ne naručujem više ništa osim preparata gospodina Andrije, iako me i dalje zovu svi od kojih sam ranije naručivala. Nemam potrebe za ništa drugo, jer se osjećam preporođeno. I ne samo ja, naručila sam Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i druge pripravke gospodina Andrije i svojim prijateljicama. Mi svi u kući to trošimo, moja kći, muž, svi. Prirodnu biljnu mast preporučila sam i svojim prijateljicama, ne samo za kosti i zglobove nego i mišiće, kožu, vene… svatko ima neku drugu tegobu, ali kome god sam ju preporučila svakome je pomogla. Zato, gospodine Andrija, hvala Vam što ste me spasili.

BRANKA, BILICE

RIJEŠILA SAM SE BOLOVA U ZGLOBOVIMA RUKU I KOLJENA
“Hodam kao da mi je 15 godina” – Josipa iz Klanjca

PRIRODNA BILJNA MAST OD 10 LJEKOVITIH BILJAKA gospodina Andrije jako mi je puno pomogla. Jako su me boljeli zglobovi na rukama i koljena. Međutim, kad sam se počela mazati Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka, meni je to jednostavno prošlo. Mazala sam se dva mjeseca. Kad me je poslije nekog vremena opet počelo boljeti, mazala sam se sukladno tome kako me boljelo, nekad češće, nekad rjeđe. Što je najvažnije, opet sam mogla hodati kao da imam 15 godina! Zglobovi kao da su omekšali, puno su pokretljiviji i ne bole. Suprugu Draganu također je puno pomogla za psorijazu koju je imao. Zato bih svima preporučila da si kupe Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i za liječenje psorijaze – kaže gospođa Josipa iz Klanjca i dodaje: – Puno mi je pomogla i TINKTURA ČISTAČ KRVNIH ŽILA. To nema premca. Ta tinktura je stvarno čistač cijelog organizma. Jako mi je pomogla za poboljšanje cirkulacije, za regulaciju kolesterola i triglicerida. Uvjerila sam se da pomaže i svima bih preporučila da si nabave ove prirodne biljne ljekovite pripravke gospodina Andrije i da to, pravo, prirodno, koriste za poboljšanje zdravlja.

JOSIPA, KLANJEC

POMOĆ KOD BOLNIH VENA, HEMATOMA I UPALA
Gospođa Vjekoslava iz Zagreba ima 83 godine, a već godinu dana koristi Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. – Zadovoljna sam jer mi je pomogla za mnoge stvari, za vene, hematome, bolove u ruci… Uglavnom, pomaže mi. Sporo ali sigurno i zato ju i koristim tako dugo. Ne žuri mi se nikamo, namažem kad se sjetim, a potrošila sam dosad 5-6 kutija kreme i jako sam zadovoljna – kaže gospođa Vjekoslava kojoj Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka već godinu dana olakšava život. Na temelju svoga iskustva preporučuje Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i drugima koji imaju problema s venama i promjenama na koži, bolnim zglobovima i mišićima. – Škodit’ ne može, a svaka je pomoć dobro došla – zaključuje.
VJEKOSLAVA, ZAGREB

PRIRODNA BILJNA MAST MI VRAĆA MLADOST!
Dosta mi je pomogla Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Ona je učinkovita i preporučujem ju svakome da ju uzme za bolove, vene, za sve. Ja ju koristim tri mjeseca i koristit ću ju i dalje, jer sam osjetila da od nje imam pomoć koju želim, – kaže gospođa Draginja koja živi u mjestu Oton Bender kod Knina.
– Pomogla mi je i za vene i za bolove u koljenu. Kad se namažem, bolovi nestanu… kao da sam dijete, kao da sam se tek rodila, kao da su obrisane sve godine, – veli ona i zaključuje: – Nastavit ću se i dalje mazati dok god ne osjetim da mi više ne treba. Gospođa Draginja i njen suprug iza sebe imaju puno godina i teškoga rada koji su ostavili traga na njihovim zglobovima, venama, kostima… radi čega im je sve teže kretati se, raditi, biti samostalni. Zato im je Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije donijela veliko olakšanje za kojim su dugo tragali. – Moj je muž također zadovoljan time kako mu je pomogla Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka. Oboje se njom mažemo i tako će ostati. Uvjerili smo se na sebi da je stvarno učinkovita i ljekovita i vjerujemo u nju, a drugima preporučujemo da ju iskušaju i da se sami uvjere koliko je djelotvorna, – objašnjava gospođa Draginja
DRAGINJA, KNIN